Kızlar burdan yazmıştım hatırlayanlar vardır beni 2 yılık evliyim 1 yaşında oğlum var eşimin 4 kardeşi bizde kalıyor 2 kaynim 2 görümcem var gorumcemin biri benle yaşıt diğeri küçük benden
Benle yaşıt olan 4 ay önce eşimle kavga et o gunden dır bizle yemez içmez Bi ise el sürmez eve 5 kuruş vermez evi otel gibi kullanır kafasına göre iş sevdiği biri gelse evin hanımı gibi davranır sormadan etmeden iş yapar sevmediği biri gelince söylenir yanlarına bile gelmez kendilerine ait odaları var ben evde olmayınca sürekli odama girerler eşyalarımı kullanırlar (çamaşırlarim dahil) neyse geçen beni çok sinirlendi büyük evli olan gorumceme gitim dedim yeter artık böyleyken böyle hem bende kalıyor hem Bi faydası da olmuyor dedim bide dedim geçen misafir vardı çok büyük terbiyesizlik yaptı bana misafir var diye sustum ama akşam kavgasını yapcam dedim
Oda dedi annemi Arıcam söylicem dicem Anne konuş ya adam olsun yada kalmasın millete eziyet etmesin kaynanam arayıp gel diyormuş yüzsüz gitmiyor annesine ben gelmicem diyip yüzüne kapatiyormus cildiricam şuan konuşmuyoruz1 açığını arıyorum en ufak bireyde büyük bir kavga cikaricam gerekirse kovucam yeter artık