Ablamla eltiyiz yani bi nevi kaynanamın ve kayınpederinin ikinci evlilikleri ortak çocukları yok eşimin üvey abisiyle evli ablam neyse ablam gelin geldiğinden beri gecinemedi iftiralar birsuru şeyler yaptı ablamda bı gün sen orospusun deyince dayanamayıp saçbaş yolmuş yani artık sabrim kalmamıştı evime pat diye gelip soyliyceni soyluyo gidiyo diyodu neyse şimdi bir nebze araları iyi kolundan ameliyat oldu o halde şimdi ablamin yanına gitmiş az önce konuşurken dedi ablam kayannan geldi yine diye birsuru şey söyler söyler gider ne yapsak ne desek de gidiyo eşime söyledim kaç kere anne bidaha gidersen oraya yüzüne bakmam senin deid yok hala gidiyo ve oraya gitmesi çok saçma kayınpederimin eski karısı hala o evde ablamın yanında kaliyo o kadar çok şey varki daha anlatacak anlatsam nasıl sabrettiniz bu zamana kadar diyeceksiniz benim televizyonum kırıldı oğlum eline geçeni vurduğu için ablama diyomuski ben onalra bin ekre dedim aşın duvara kıracak çocuk dedim laf dinlemiyolarki diyomus ya ben kiraciyim evin duvarları hep kağıt adam izin vermiyo delmemize nereye asicam bir iki haftaya kendi evime tasinicam ozmn asarım napiyim yani çocuk bu kaşla göz arasında vuruyor çok doluyum öyle böyle değil çok ikiyüzlü beni ablama ablamı da bana kotuluyo amacı ne bilsem