Sağlık ocağına gittik bugün kaynanamla yolda araba kullanan bi kız gördük Kız hakkında bişeyler dedi evden kaçtı falan bütün erkeklere sariyodu gece vakti çağırıyordu diye yıllar önce aynısını Kız esimede yapmış kapıya gelip cagriyomus falan neyse eşim geldi sağlık ocağına bizi almaya eşime 'Yunus elifi gördün mü araba kullanıyor dedi' eşimde Nerden gorucem ben ya dedi kaynanam bu sefer eee sende şoförsun oğlum yolda goruyosundur dedi. Ailesini bi kaç kere uyardım eskilerinden benim yanımda bahsetmeyin diye kadın bilerek yapıyor aynısını benim annem yapsa ne terbiyesizligi kalır nede başka bişeyi
Iyk bu kaynanaların oğullarını yüceltmeye calisnalirindan gına geldi artık biz hiç bahsediyo muyuz beni kimler kimler istedi ama varmadm die (kızgın surat)
Marifet sanıyorlar gururlanıyorlar, kendi kocası başka kadınla görüşse etse aferim yiğidim diyip sırtını mı sıvazlar acaba cok merak ettim
bosver canim ara bozmak icin yapiliyor benim evimdrde hzurum yok ikigundur onun yuzunden yasayaamdiklari muttlulugu kiskaniyirlar iste neolcak baska ki yaziklar olsun ben hakkimi helal etmiyorum
Gorsende gormezlikten gelirsin solemezsin bu neterbiyeszlik ya. Ayip be.
Bnm esimi de biriyle tanistrmislar 1 saat feln konusmuslar bakmislar kafalari uymuo gorusmemisler . O kizla gorumcemin evinde denk geldk denk gelmemizde cok norml gorumcemin arkadsi nihayetinde. Kadinda evli 2 tane cocugu var bnde hic suratszlik yapmadm gayet samimi bi sekilde tokalastim merhabalstm felan erkklern zaten isi vardi icerde tadilat yapiolardi biz bayan bayana oturduk mutfakta kaynanam da gorumcemde sacmaa sal ak seyler solemediler soleseler orda oturmazdm agzlarinin payini verir alir kocami giderdm. Yani bilsende bilmiceksin bazen kaynananin yaptgi dupe duz ara bozuculuk
Ayyy benimde basima bi kere geldi bn esime dedim biz evlenmisz annen senn eskinden bahsedyr kendnze gelin dedim esim gitti annesinin agzinin payini verdi . Bence uyarin boyle sacmlik olmazz
Benim kayınbabam yapıyor kaynanamn dükkanı var neymiş kadınlar gidip oğlun bekar mı diye soruyormuş filan eşime kızlara göz mü kırpıyon napıyon dedi beni kızdırmak için bende benide çok soruyorlar nerelisin bekar mısın sizin akrabanız köy yemeğinde geldi oturdu yanıma kimlerdensin diye sordu oğlu için dedim sustu
Ayy bnim eşimde mahalleden biriyle nişanlanmış. Kaynanam ikidebir işte şu yşzden ayrıldı kız şunu istedi bi gün barışıp el ele geldiler falan nasıl bozulmuştum anlatamam dedim artık anne bana o kızdan bahsetme oda evlendi gitti lafını yapıp vebaline girmeyelim dedim sustu. Hayır ne anlıyosunuz eskileri açıp bizi kıskandırınca yani amacınız huzur bozmak mı ??
Benim kaynanada hep derdi işte su kadar zenginlerdi oğlumla evlenmek isteyen coktu falan diye insanın sinirini bozmadan başka bir işe yaramıyor lar
Canım baktın kaynanan kızı met ediyor sende lafı koy Anne kıza çok. MeraklısAn kayinpederimë karı olarak al senin kuman olsun bak nasıl da susuyor
Aynı evde mi kalıyorsun?
Aynisini biz yapsak demedikleri kalir ne namus ne haysiyet hicbisey birakmazlar basliga gelince bende kaynanamdan nefret ediyorummm
1,492,046 soru
24,380,085 cevap
348,667 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın