0 oy
274 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,772 puan) tarafından
2 buçuk yaşında kızım var gece uyuturken perdeye bakıyor anne canavar var diyor yok bise diyorum kötü bakiyor diyor bu sabah da perdenin yanındayken koşarak geldi bana anne perde bana kızdı diyor ne dedi diyorum git burdan burası benim demiş. Gündüz de bakicisina yeri gösterip bak burda canavar var diyormuş üst kattan ses gelse korkuyorum diyor normal mi bu durum başına gelen oldu mu kız kardeşim bir pedagog a götürelim diyor dönemsel bir şey mi acaba 

15 Cevaplar

0 oy
(2,208 puan) tarafından
Çizgi film falan izliyor mu? Acaba orada mı birşey gördü korktu. 
(1,772 puan) tarafından
Maalesef izliyor :(
(2,208 puan) tarafından
Kısıtlı mod yap YouTubeden, yada youtube kids var yaşına göre ayarla. Oradan izlesin. Kesin saçma sapan birşey çıktı yavrunun karşısına korktu. Şöyle 3 4 gün izletmeyin unutsun.
(1,772 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim en iyisi hiç izletmemek
-Reklam-
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Kendine bir hayali arkadaşmi yaptı acaba 
(1,772 puan) tarafından
Bilemiyorum kötü düşünmek istemiyorum
(1,088 puan) tarafından
Net bı bilgim yok ama bir dönem cocuklarda oluyormuş böyle hayali arkadaş falan muhabbeti . Acaba bakıcısı mi birşey dedi korkuttu oda geldi aklıma hani oraya gitme bak orada canavar var falan gibisinden
(1,772 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ya yanında değilim akşama kadar çocuğumun canım sıkıldı
0 oy
tarafından
Valla bakiicsi korkutmadiysa bişey bilmiyorum yada bişey izlemistir
(1,772 puan) tarafından
Kadin çok iyi birisi yıllardır tanıdığımız komşumuz ben farkindaydim korktuğunun zaten bugün de kadıncağız aradı böyle böyle oldu ben okuyorum ama Bi gozlemle diye uyardı
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Canım tv telefon tablet gibi şeyler ile uğraşıyor mu yada önünde şiddet içerikli film dizi izlediniz mi yada bakıcısı 
(1,772 puan) tarafından
Tvden etkilenmiş olabilir haklısınız çünkü çok dikkatini çekiyor izlerken en iyisi artık açmamak teşekkür ederim
(1,382 puan) tarafından
Rica ederim canım devam ederse mutlaka destek alın bunlar ciddi konular
0 oy
tarafından
Bi kreş öğretmeni olarak söylüyorum destek almanız lazım benim buna benzer bi kaç öğrencim oldu psikolojik sorunları ortaya çıktı ebeveyler olarak bilmeden de olsa yanlisar yapabiliyoruz hiç ummadığın biseyden etkilenmiş olabilir 
(1,772 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim en iyisi dediğiniz gibi bir destek almak
tarafından
Kesinlikle tavsiye ederim
0 oy
(51,903 puan) tarafından
o yasta korkuyorlar kendilerini korkutuyorlar da canavar kelimesini duymus ki kendi kendini korkutuyo 
(1,772 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım da çocuğun da benzer olay anlatınca acaba genel de mi böyleler diye düşündüm
(51,903 puan) tarafından
benimkide holdeki lambadan korkutuyodu kendini golgeden falan
0 oy
(916 puan) tarafından
Kesin şu mavi çirkin oyuncak varya piyasadan satışı kaldirildi onun videolarini izledi çocuklar ondan cok korkuyor sen izlediği tv mi tablet mi her neyse geçmişe bak bakalim ne izlemiş
(51,903 puan) tarafından
trt cocuk izliyoruz sabahtan aksama kadar orda canavar falan cikmiyo☺️
(916 puan) tarafından
Kiz İkbal izlediğine göre illâ bilirsin çizgi filimleri akşam bir tane çıkıyor babamin gölgesi diye orda bir dede var o katakteri resmen korkunç yapmışlar mutfaktaydim Allâhim bir ağlıyor ki korktum bir şey oldu sandim koştum içeriye baktım parmağıyla gösteriyor hemen aldim tv de başkalari çıktı çocuklar hemen aglamasi kesildi ama yine o dedeyi gösterince ağladı hemen kapattim ama çok korktun ağlayınca onun haricinde trt çocuk çok güzel:) ben eymen ile çimeni çok seviyorum mesela :Dd oğlum da haydinin köpeğini çok seviyor ahahah
(51,903 puan) tarafından
yavuz bey bide komsu hakki dede var ☺️kizimin cizgi filmi o eskiden erken saatteydi onh izleyip oyle uyuyodu simdi telden açıp izliyp herkesede anlatıyor ☺️ ela da bebekken ibide dodo maske takiyo ya ondan korkuyodu korku korku diyodu☺️☺️☺️
(916 puan) tarafından
Yaaaa yerim korkusunu ben daha tam isimleri bilmiyorum yeni yeni işte öğreniyoruz:D
(51,903 puan) tarafından
alisirsin ☺️☺️☺️
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Ya TV de görmüştür yada bakıcısı canavar var diye korkutmustur canım ondan oluyor genelde 
(1,772 puan) tarafından
Çok saol canım kadınla konusim bakalim
0 oy
(3,354 puan) tarafından
YouTube saçma sapan şeyler var ordan görüp korkmuştur YouTube kids aç ordan izlesin 
(1,772 puan) tarafından
TV den izliyor genelde TV yi izletmiyim en iyisi
0 oy
(8 puan) tarafından
hiçkimse dini boyutu ile alakalı yorum yapmamış ben yapayım :) diyelim ki durum psikolojik değil de cinlerden, habis varlıklardan kaynaklı.. evde bakara suresi açın her gün. ve ezan okuyun sesli bir şekilde. bir de bu şekilde deneyin hâlâ düzelme yok ise pedagog iyi olabilir.
(1,772 puan) tarafından
Çok okuyorum bakicimiz Allah razı olsun iyi kadın cin süresi falan okuyorum çocuğa diyor inşallah düzelir
(8 puan) tarafından
daha çok şifa ayetleri ve rukye ayetleri okuyun inşaallah
0 oy
tarafından
Kesin izlediği şeylerden dolayı benimkide öyle of zaten huysuz oldu aslında TV telefon yasaklamam.gerekiyor ev büyük koridor çok uzun arka odalar karanlık diyor anne acele geliyor canavar diyemiyor aceleden korkuyorum diyor benimde iki buçuk yaşında kızım aynılar 
(1,772 puan) tarafından
O zaman genel galiba bu yaşlar da
0 oy
(309 puan) tarafından
TV den etkileniyo olabilirmi birde bakıcınız yaramazlık yaptığı zaman böyle kelimeler kullanabilirmi birde hergün 11 defa Kureyş süresini okumanızı tavsiye ederim 
(1,772 puan) tarafından
Teşekkür ederim okuyorum nas Felak falan Kureyş de okurum Allah razı olsun
0 oy
(613 puan) tarafından
Kesinlikle çizgi filmde görmüş. 
(1,772 puan) tarafından
Izletmemek en iyisi haklisiniz
0 oy
(10,141 puan) tarafından
Aynısını bizde yaşadık oğlum gece yarısı kalkıp duvara bakıp baba orda dedi ağladı baba dell dedi hâlbuki babasının kucagindaydi o kdr dedim annem bak burda inatla duvari gösterip baba orda dedi gel diyordu gelmeyince dahada bağırıyordu Ayetel Kürsi okudum kafasini başka yöne çevirdim sakinleştirmek için baya konuştum çok okudum çok korktum orda bişey yoktu ama oğluma göre vardı şükür bir daha olmadi 
(1,772 puan) tarafından
Okuyorum sürekli ama genel galiba bu yaşlarda
0 oy
(2,860 puan) tarafından
Bnm kızım 1.5 yas bı kaç gün çizgi film izledi snra maşa ile koca ayı izledi gece saat başı ağlıyordu yanımıza geliyordu.ben yatağına koydukca kendini itip benim yatağımı gösteriyordu.snra çizgi film daha işletmesi. Hala izlemiyor. Çok şükür düzeldi.sizde izletmeyin 
(1,772 puan) tarafından
Yok dediğiniz gibi daha TV izletmiycem

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 561 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 250 göst.
0 oy
2 cevap 113 göst.
1 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.

411,299 soru

12,381,356 cevap

43,220 kullanıcı

Kategoriler

...