Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Ben mi tuhafım burdakiler mi?
+8
oy
1,069
göst.
9 Ocak 2023
Diğer
kategorisinde
Tatlibiranne
(
673
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar buradakilere boşamak ne kadar kolay ya bazen görüyorum mesela kadın en ufak bir olayını anlatmış hani konuşarak çözülebilecek bir şey zaten konuşmasalar bile kendiliğinden hal olacak bir şey ama altına birkaç kişi ve hep aynı kişiler boşa gitsin niye eve alıyorsun niye hala onun yanındasın falan diyorlar ya gerçekten kolay mı bu kadar boşanmak ..aldatma,şiddet bunlar yoksa işte saygı sevgi henüz bitmemişse halledilebilecek ufak şeyler varsa neden hemen boşayıp babasının evine gitsin ki boşanmak için mi evleniyoruz...
❤muhabet❤
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
31
Cevaplar
0
oy
9 Ocak 2023
-HEMDEM-
(
4,315
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu konularda yorum bile yapmıyorum ben . Eşiyle olan problemle alakalı postlarda yorum yapmamayı tercih ediyorum . Kimseyi yönlendirmek istemiyorum çünkü. O an ki psikolojiyle post sahibi yazdıklarımızdan etkilenebilir çünkü.
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
9 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Buradakilerin bazılarında cidden bir tuhaflık var her şeye ne söyledin ne sordun karışma saçmalığı gösteriyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
BirbalAnnesi
(
18,734
puan)
tarafından
cevaplandı
Neye göre kime göre konuşularak halledilebilir olduğuna karar veriyoruz mesela bana hiçe saymak ailesine saygısızlık yapmakta boşanma sebebi mesela eşim annemi evden kovsa veya annene gitmeyeceksin dese de benim için boşanma sebebi
9 Ocak 2023
Tatlibiranne
(
673
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım posta zaten saygısızlık da demişim ailene saygısızlık yapılması seni de hiçe saymak demektir
9 Ocak 2023
BirbalAnnesi
(
18,734
puan)
tarafından
yorumlandı
Burda genelde süregelen sorunları olanlar var sürekli sorun anlatıp anlatıp duruyorlar o bosan yorumları ordan geliyor yani madem bu kaşar şikayetçisin niye devam ettiriyorsun diye veya diyenin kendi tuzukuru ondan bol keseden sallıyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Bosan diyenlerin yarıdan çoğu klavye mafyalari kendilerini olduğundan farklı gösteriyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Gonul yaram
(
1,118
puan)
tarafından
cevaplandı
Burda kimseye bosan demedim. Kimsenin vebalina girmek istemem. Her insan bir degildir. Cogunlukla oyle postlara yorum yapmiyorum ama. Ilgisiz diye bosanmak nedir ya. Konusularak cozulucek seyelre bile bosan deniliyor. Bir evlilikte mucadele vermek gerekmez mi. Malesef bu ulkede aa bosanmis dememeleleri icin. Baba evine donmemek icin cocuklari icin dayaniyorlar. Mesela benim kayinbabam gencken kaynanama cok eziyet edermis. Sokakta bile dovuyormus cok icki icermis. 18 senedir cocugu olmamis olmusta kaybediyormuslar. Suan icmiyor 65 yasinda. Esim 22 izin vermiyor kaynanma elini bile surmiyor. Cok sukur mutluyuz. Der kaynanam ben bu guzel gunleri gorucegimi sanmiyordum diye. Yani dayanan dayaniyor. Sonunda iki secenek var ya mutlu ya mutsuz. Ben kesinlikle dayanilmali bosanmamali demiyorum. Ben de siddete karsiyim. Ama konusulrak cozulucek seylere de bosan diye kimseye diyemem. Cunku esim bana ilgisiz olursa konusarak halletmeye calisirim. Cok sukur ilgili sevgimiz tukenmedi sadece empati yapiyorum.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Metropol yorgunu
(
276
puan)
tarafından
cevaplandı
Bekarlar sokkk... Hani bize bosamak kolaydi diyorlar :)))
9 Ocak 2023
Tatlibiranne
(
673
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaa kahkaha attım :):)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Konusularak hallolsa zaten buraya post açıp dert yanmaz ille aldatma şiddet alkol vs olması gerekmiyor psikolojik şiddette en büyük boşanma sebebidir hickimse kendini değersiz aciz hissetmemeli şunu unutmayın ki ailemiz bizi dayak yiyelim psikolojik şiddete maruz kalalım diye doğurup yetistirmedi
1 önceki yorum göster
9 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Postunu tam okudum anladım merak etme cnm sen konuşulacak hallolur şeylere bosanin diyenlere ithaf ediyorsun ama unutma konuşulacak hallolsa zaten kimse dert yanmaz
10 Ocak 2023
Tatlibiranne
(
673
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok canım bazıları çok nazlinesim eve yüzü asık geldi beni mi sevmiyor sizce yazıyor biri diğeri hemen başkası var Bosan diyor..ya sen önce bir eşine sordun hayrola bugün bir şey mi oldu günün mü kötü geçti diye ..yok hemen bosanma
10 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Onlarin bazıları eski postlarini okuyup bildikleri için diyorlar yoksa boşanma demek o kadar kolay değil hatta daha kötüsü ne biliyor musun dayak yiyen kadına sakın boşanma sabret cinsellikle yola getir vs diye sacmalayan kesimde var
10 Ocak 2023
Tatlibiranne
(
673
puan)
tarafından
yorumlandı
Sana bana kolay değil canım yoksa millet çatır çatır yazıyor hemen boşa mahkemeye ver süründür falan diye neyse hayırlısı
10 Ocak 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Cogu eski postlarini okuyup bildikleri için boşa şunu diyorlar eski postlarinda dayak şiddet vs olanlara bende diyorum mesela boşan ailen yoksa devlet var arkanda diye ama sadece günlük kavga etti diye boşan diyene ben rastalamadim sen belki görmüşsündür
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Nur ela
(
3,800
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen normalsin biz tuhafiz biride ben bosandim iyi ettim iyiki de bosadim canıma değsin
9 Ocak 2023
Tatlibiranne
(
673
puan)
tarafından
yorumlandı
Senin boşanma sebebin neydi canım
9 Ocak 2023
Nur ela
(
3,800
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben şerefsz insan sevmem o yüzden :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
9 Ocak 2023
Gunes1997
(
3,370
puan)
tarafından
cevaplandı
En mutlu çiftler, ne kavgalara, ne hatalara, ne haksızlıklara göz yuman çiftlerdir.
Boşa gitsin yazanların da, bazen "artık umursamıyorum, eşimde böyle" yorumlarını çok okudum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy