+8 oy
1,076 göst.
Diğer kategorisinde (673 puan) tarafından
Kızlar buradakilere boşamak ne kadar kolay ya bazen görüyorum mesela kadın en ufak bir olayını anlatmış hani konuşarak çözülebilecek bir şey zaten konuşmasalar bile kendiliğinden hal olacak bir şey ama altına birkaç kişi ve hep aynı kişiler boşa gitsin niye eve alıyorsun niye hala onun yanındasın falan diyorlar ya gerçekten kolay mı bu kadar boşanmak ..aldatma,şiddet bunlar yoksa işte saygı sevgi henüz bitmemişse halledilebilecek ufak şeyler varsa neden hemen boşayıp babasının evine gitsin ki boşanmak için mi evleniyoruz...

31 Cevaplar

0 oy
(4,315 puan) tarafından
Bu konularda yorum bile yapmıyorum ben . Eşiyle olan problemle alakalı postlarda yorum yapmamayı tercih ediyorum . Kimseyi yönlendirmek istemiyorum çünkü.  O an ki psikolojiyle post sahibi yazdıklarımızdan etkilenebilir çünkü. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Buradakilerin bazılarında cidden bir tuhaflık var her şeye ne söyledin ne sordun karışma saçmalığı gösteriyorlar
0 oy
(18,734 puan) tarafından
Neye göre kime göre konuşularak halledilebilir olduğuna karar veriyoruz mesela bana hiçe saymak ailesine saygısızlık yapmakta boşanma sebebi mesela eşim annemi evden kovsa veya annene gitmeyeceksin dese de benim için boşanma sebebi 
(673 puan) tarafından
Canım posta zaten saygısızlık da demişim ailene saygısızlık yapılması seni de hiçe saymak demektir
(18,734 puan) tarafından
Burda genelde süregelen sorunları olanlar var sürekli sorun anlatıp anlatıp duruyorlar o bosan yorumları ordan geliyor yani madem bu kaşar şikayetçisin niye devam ettiriyorsun diye veya diyenin kendi tuzukuru ondan bol keseden sallıyor
0 oy
tarafından
Bosan diyenlerin yarıdan çoğu klavye mafyalari kendilerini olduğundan farklı gösteriyorlar
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Burda kimseye bosan demedim. Kimsenin vebalina  girmek istemem. Her insan bir degildir. Cogunlukla oyle postlara yorum yapmiyorum ama. Ilgisiz diye bosanmak nedir ya. Konusularak cozulucek seyelre bile bosan deniliyor.   Bir evlilikte mucadele vermek gerekmez mi.   Malesef bu ulkede aa bosanmis dememeleleri icin. Baba evine donmemek icin cocuklari icin dayaniyorlar.  Mesela benim kayinbabam gencken kaynanama cok eziyet edermis. Sokakta bile dovuyormus cok icki icermis. 18 senedir cocugu olmamis olmusta kaybediyormuslar.  Suan icmiyor 65 yasinda.  Esim 22 izin vermiyor kaynanma elini bile surmiyor.  Cok sukur mutluyuz. Der kaynanam ben bu guzel gunleri gorucegimi sanmiyordum diye.  Yani dayanan dayaniyor. Sonunda iki secenek var ya mutlu ya mutsuz.  Ben kesinlikle dayanilmali bosanmamali demiyorum. Ben de siddete karsiyim. Ama konusulrak cozulucek seylere de bosan diye kimseye diyemem. Cunku esim bana ilgisiz olursa konusarak halletmeye calisirim.  Cok sukur ilgili sevgimiz tukenmedi sadece empati yapiyorum.  
0 oy
(276 puan) tarafından
Bekarlar sokkk... Hani bize bosamak kolaydi diyorlar :)))
(673 puan) tarafından
Yaa kahkaha attım :):)
0 oy
tarafından
Konusularak hallolsa zaten buraya post açıp dert yanmaz ille aldatma şiddet alkol vs olması gerekmiyor psikolojik şiddette en büyük boşanma sebebidir hickimse kendini değersiz aciz hissetmemeli şunu unutmayın ki ailemiz bizi dayak yiyelim psikolojik şiddete maruz kalalım diye doğurup yetistirmedi 
(673 puan) tarafından
Ahh ahh biri de postumu tam okuyup da yazmamış ki.
tarafından
Postunu tam okudum anladım merak etme cnm sen konuşulacak hallolur şeylere bosanin diyenlere ithaf ediyorsun ama unutma konuşulacak hallolsa zaten kimse dert yanmaz
(673 puan) tarafından
Yok canım bazıları çok nazlinesim eve yüzü asık geldi beni mi sevmiyor sizce yazıyor biri diğeri hemen başkası var Bosan diyor..ya sen önce bir eşine sordun hayrola bugün bir şey mi oldu günün mü kötü geçti diye ..yok hemen bosanma
tarafından
Onlarin bazıları eski postlarini okuyup bildikleri için diyorlar yoksa boşanma demek o kadar kolay değil hatta daha kötüsü ne biliyor musun dayak yiyen kadına sakın boşanma sabret cinsellikle yola getir vs diye sacmalayan kesimde var
(673 puan) tarafından
Sana bana kolay değil canım yoksa millet çatır çatır yazıyor hemen boşa mahkemeye ver süründür falan diye neyse hayırlısı
tarafından
Cogu eski postlarini okuyup bildikleri için boşa şunu diyorlar eski postlarinda dayak şiddet vs olanlara bende diyorum mesela boşan ailen yoksa devlet var arkanda diye ama  sadece günlük kavga etti diye boşan diyene ben rastalamadim sen belki görmüşsündür
0 oy
(3,800 puan) tarafından
Sen normalsin biz tuhafiz biride ben bosandim iyi ettim iyiki de bosadim canıma değsin
(673 puan) tarafından
Senin boşanma sebebin neydi canım
(3,800 puan) tarafından
Ben şerefsz insan sevmem  o yüzden :D
0 oy
(3,370 puan) tarafından
En mutlu çiftler, ne kavgalara, ne hatalara, ne haksızlıklara göz yuman çiftlerdir. 

Boşa gitsin yazanların da, bazen "artık umursamıyorum, eşimde böyle" yorumlarını çok okudum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 337 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pampers (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
3 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Baloglum45 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 607 göst.