Kizlar bir yilik komsularim çocuk ilk geldigimden beri dikkatimi çdkiyo tuhaf davraniyo bana gore bende bir anne adayiyim çocugun hareketleri normal mi degil mi anlamak için yaziyorumçocuk ikinci sınıfa gidiyo kuzeni de var onunla yaşit genelikle kuzeniyle birlikte gelir bize gelir gelmez tuvalet e giriyo erkek çocugu ve 10 dk kalsa yine giriyo tuvalette girip cikmasi bir oliyo hani desem sorunu var ben onlara gidince oyle girip cikmiyo tuvalet e. Dunde annesiyle geldiler akşam daha annesi oturmadi tuvalete geçdcem dedi hemen girip çikti sonra annesi kalkmadan bir daha girdi. Neyse ben hani her çocuk boyle mi diye dusundum ama benim 11 tane yigenim var ama oyle bir sey farketmedim onlarda neyse az once wc çopunu dokmek için actim bir baktim birer metre kadar iki adet tuvalet kagidini temiz bir şekilde çopte buldum bu çocuk bunlari niye yapiyor acaba ben peçete de degilim ama yaşida iyi hani ben ona kizsam kiyamam çocuklara ben annesine desem ayip olur soylemesem de bu çocuk bunun yanliş oldugunu nerden bilecek diyorum
Ne yapim şaşirdim çocuk normal mi bana mi garip geliyo bilmiyorum beni de çok seviyo kiyamam ona hayir yapma demeye şaştim kaldim