0 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (129 puan) tarafından
Çocuğunuzu banyo yaptırdıktan sonra dışarıya çıkartıyor musunuz hanımlar yoksa gece uyumadan önce yaptırıp direkt uyutuyor musunuz 

6 Cevaplar

+1 oy
(5,978 puan) tarafından
Gece uyumadan önce yaptırırım bn genelde hava soğuk ya gündüz çıkarmam vala heryer salgın kuzum yq
(129 puan) tarafından
Kararsız kaldım dediğim gibi çok mu üstüne düşüyorum diyorum bilemedim o yüzden bu postu açma ihtiyacı duydum fikirleriniz için teşekkür ederim
(5,978 puan) tarafından
Vala cnm dikkatini başka şeyle dağıt kağıt kalem ver yada azıcık balkona çıkar ama ağlarsa kıyamam çıkar derim yine senin bileceğin iş bnm kız bı düştü on gün perişan olduk eşimle dönüşümlü uyuyorduk bide gebeyim korkym bn rabbim evlatlarımzi korusun
(129 puan) tarafından
Amin cümlemizi inşallah
(5,978 puan) tarafından
Bmce çıkarma varsın evde kalsın hava guxel olsa zaten hep disardayiz
(129 puan) tarafından
Kesinlikle cikartmadim zaten bir şekilde oyalayacagim banyo konusunda hassasım zaten hastalanır mi ki diye
-Reklam-
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Hava çok soğuk sabah yaptırsam ancak öğleden sonra çıkarırım belki 
(129 puan) tarafından
Oğlum 30 aylık ve hiç banyodan sonra dışarıya cikartmadim hep gece yaptırıp uyuttum ama bugun yeni banyo yaptırdım hastaneden geldiğimiz için ve hiç durmuyor enerjisini atsın diye avmye götürmek istedim ama kararsız kaldım hasta olurmu diye
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Ben dışarı çıkmadığım zaman yıkıyorum havalar soğuk 
(129 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum
0 oy
tarafından
Gunduz yaptiriyorum disari da cikarmiyorum banyo yaptirinca 
0 oy
tarafından
Ya gece uyumadan bı ıkı saat once yaptırır yatırırım yada o gun dısarı cıkmayacaksam ogle saatlerinde yaptırırım 
0 oy
(1,381 puan) tarafından
Güneşli saatte öğle vakti ufak soba ile odada yaptırmaya çalışıyorum ona rağmen bile üşüyor. Dışarıya ben bile banyo yapıp çıkınca hasta oluyorum çocuğumu mecbur olmadıkça çıkarmak istemem 
(129 puan) tarafından
Çok doğru haklısınız

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 285 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 383 göst.
29 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,590 soru

12,421,981 cevap

45,272 kullanıcı