suyun ustune cay koyanlarda var ama oyle gec demleniyor ve tadini ben sevmiyorum.. cayi yikayanda bar oyle de cayin tqdi degisiyor.. sogukla da demledim yok o da dill.. sicak su yakiyor diyorlar yanii o zaman butun bitki caylarinin uzerine sicak su dokup 5 dk bekletip icmek neden saglikli.. rizeliyim su kaynar dokerim bitti
Keşke tiryakisi olsam bende ya çay içenlere imreniyorum yemin ederim ne ben ne eşim kendimizi alıştıramadik millet diyor çay icmesem basım ağrır belli saatlerde sürekli içiyorlar bizim aldığımız çay 8 ay kalıyor yemin ederim hesaplıyoruz okadar ay kalıyor
Çay sevmeyenler buraya
valla çay olsunda her turlu iciyom.ben ya ha yıkanmış ha direk demlenmiş çay caydir benim için bazen çayı demledikten sonra üstüne Sübhaneke veya tahiyyat okuyorum bereketli ve tatlı olsun tadi diye ondan mıdır cayo fena severim çay lav yuuuu
Her türlü yaparım çay olsun da genelde su kaynayınca demliğe suyunu koyarım alt çaydanlığa su çekerim, ocağa koyunca demlikteki suya çayını ekler, üstüne de 1 çimdik şeker atarım demlenmeye bırakırım kısık ateşte kaynar biraz ..
gel keyfim gel sonra... Hüüüüppp
1,486,289 soru
24,299,231 cevap
343,955 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın