+1 oy
232 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,321 puan) tarafından

Konuşan yerine köz alın. Ben bı anlık hevesle konuşan aldım. Ama fazla vermeye gerek yokmuş. Ev yemeğini zaten ocakta yaparız. Köz özelliği olsa daha iyiymiş sanki. Alacak olan varsa tavsiyem olsun. Ben deneyerek anladım. Eşime caktırmıyom :D

4 Cevaplar

0 oy
(14,122 puan) tarafından

Ben Kumtel kullanyrmemnunum:D

(1,321 puan) tarafından
Kaç litre canım
(14,122 puan) tarafından
(1,321 puan) tarafından
Güle güle kullan canım
(14,122 puan) tarafından
Sağ ol sen de☺️
-Reklam-
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Koz olanı kullaniyorum memnunum bende
(1,321 puan) tarafından
Bende keşke onu aldirsaydim
0 oy
tarafından
Kanka bnde elektirkli Ocak var hiç Ayfer alicak goz yok bnim kocada heves ettim soylicektim al diye dedim anlatsam anlamaz bile hiç uormadim kendimi  hjhjhjhjhjhh
(1,321 puan) tarafından
Benimki kendi teklif etti. Bende almaz diye düşünüp istemiyordum bile
tarafından
Maşallah kız
Yok anam benimki çağ dışı ayi  hjhjhjhjhjhjhj
(1,321 puan) tarafından
Benimki gözüme girmeye calisiyo ondan
tarafından
Niye napti ki
(1,321 puan) tarafından
Ailesine kredi çekip tarla almış kaç yıldır onun sıkıntısından gecinemiyorduk. Geri arayı düzeltmeye çalışıyoruz ondan
tarafından
Allah yardım etsin canım keskee Daha ailesini ve eşini çocuğunu ayırt edemeyenler  ailesinin pohunu toooookkkkgggg yiyeydi içleri rahatliyaydi benim eşimde dahil hjhjhjhjhjhjhjghjg
(1,321 puan) tarafından
Ay bacım gece gece güldürdün beni. Ne deyim işte yaptı bı hata evliliğim başından beri mutlu olamıyoruz. Ne ben unutabiliyorum.. ne o haksız olduğunu kabul edebiliyo. Hani diyorum onlara tarla alacağına kendi evimizin borcunu odesek de şu kiraciliktan kurtulsaydik. Köydeki ailesinin derdi bizi sardı. Nerdeyse yuvası yikiliyordu zor topladik
0 oy
tarafından
düzenlendi

Evet ben konuşan aldım sonra baktım köz çıktı şuan görümcem kullanıyor:((( rengide kırmızı 

image

tarafından
Sağol kuzum gel Birgün hayırlarız❤️
tarafından
Ayy ne güzel olurdu :) sözde kendi evime çıkınca görüşecektik kaç ay oldu öyle kaldı . İnşallah bir gün nasip olurda görüşürüz ❤️
tarafından
Çok isterim gerçekten burada görüşenleri görünce çok mutlu oluyorum keşke sende bana gelsen ❤️ ne zaman istersen kuzum kapım her zaman açık ❤️
tarafından
Bende aynı şekilde . Allah razı olsun benimde aynı şekilde sana ❤️ bir gün ayarlarız görüşürüz inşallah
tarafından
İnşallah bebeğim ❤️❤️

İlgili sorular

+7 oy
22 cevap 868 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 432 göst.
0 oy
8 cevap 113 göst.
17 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eda98 (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 892 göst.
20 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,508 soru

12,274,441 cevap

37,695 kullanıcı

Kategoriler

...