0 oy
103 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından
28 aylık kızım yazdan beri hep tuvaletını soylerdı yaptım diye ne zmaan egıtıme baslasam 3 kere idrar enfeksiyonu oldu bıraktım 1 haftadır bez takmak ıstrmıyor aglıyor. Takmadım zman anne tuvletım geldi diyor godıyoruz. Lazımlıkta oturuyor oturuyor yapmıyor cıkıyoruz ılı dk ıcınde hemen yapıyor ortalıga ne yapmam lazım bu durumda1 haftada evin ıcınden gectı :) biradaha bekleyımmı yoksa devam edeyımmmı tuvaletını yapana kadar 

2 Cevaplar

0 oy
(3,823 puan) tarafından
Devam et canım güzelce konuş anlacayacak durumda. Kızım bak çişini tuvalete yapman lazım yapmayınca evimiz kirleniyor ben bu duruma üzülüyorum. Sevdiği bir kıyafet varsa onun batmasın ki sen giyebilesin gibi konuş. Anlar bir olur iki olur bırakır. 
-Reklam-
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Devam et beş takma artık.  Benimki de aynıydı. 28-30 ay falandı heralde söylüyordu yaptıktan sonra istemiyordu bezini çıkardık.  Gidiyorduk on DK oturuyodu kalkınca yapıyordu altına ortalığa. Baya uğraştırdı anlaması lazım tam net kavrayamiyor. Zamanla oturur şuan 3 buçuk yaşında alıştı tuvalete yapıyor artık ama hala bile bazen kaçırıyor altına hem çişini hem kakasını oyuna dalıyor söylemiyor yada gelince tutuyor tutuyor en son yetisemiyor altına yapıyor ama vazgeçme bikac ay sabret alışır 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 327 göst.
15 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,598 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 384 göst.
6 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
7 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gokce09 (376 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 198 göst.
26 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,767 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,624 soru

23,779,119 cevap

316,313 kullanıcı

...