+1 oy
1,146 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
arkadaşlar bebeğim 6aylıktan beri formül mamayla besleniyor.şuan 1yaşında.ben uyanınca tekrar uyuyamıyorum uykum kaçıyor.eşimde bunu bildigi için gece bakınlarını hep eşim yapıyor.sağolsun ama o da erken kalkıp işe gidiyor.kıyamıyorumda bir gün sen birgün ben kalkalım desemde ben yaparım diyor.kendimide kötü hissediyorum.gün içinde çok yoruluyorum bunu bildiginden o da bana kıyamıyor.benim gibi bu durumda olan var mı acaba? 

72 Cevaplar

0 oy
(397 puan) tarafından
Kızıma 7 aya kadar kaynanamla baktım hastaydı çünkü sonra eşimle başka ile tayine gittik o bir ay o kadar zordu ki herseye ben koşuyorsun kıyamam eşim de kalkıp yapıyordu o yorgunlukla ise bile gidiyordu şimdi alıştım 3 4 ayda herseye yetiniyorum ama tabi yine bazen yapar en azından tut dedim gece kalkıp bakar hatta beni uyandirie iyi mi diye eş den daha iyi Bi baba çok şükür Allah herkese böyle Bi es nasip etsin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hep ben yaparim
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Doğduğu günden beri her şeyi ben yapıyorum hatta şuan ikinciye hamileyim biri iki yaşında biri daha yeni hamileyim onada ben bakicam eşime bak desem bakar ama adam hem ise girsin hem gece cocuk baksın içim almaz benm 
0 oy
(620 puan) tarafından
Şimdi banyo yapacam bak dedim uyut öyle gir diyor kendi.napior TV izliyor bence eşine bu konuda tebrik etmen lazım gerçekten olması gerekeni yapıyor çocuk bakmak sadece annenin görevi gibi gösteriliyor 
0 oy
tarafından
Lükse bak hey gidi hey
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Uyanmasın diye aylarca ayrı yattık. Çok nadir kalkıp sallamış tır 
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Gündüz bakar akşam da bakar ama gece kızım onkadar sık uyanır ki yarım saatte bir yani beş aydan sinra böyle oldu gece tek bakıyorum kalkıp bakmaz ise gidiyorum diye
0 oy
tarafından
Çalısmıyorsan tabi ki sen yapmalısın yazık adama ya üzüldüm valla :)
0 oy
(673 puan) tarafından
Benim bebeğim şu an 3 aylık ağladığında eğer aç olduğunu biliyorsam kalkıp emziriyorum eğer uykuya dalmıyorsa eşim onu uyutuyor onun dışında gece uykusuna yine eşim sağ olsun geçiriyor bebeğimizi.. altını değiştirmek için kalktığımda o da benle birlikte kalkıyor pamuk ıslatıp getiriyor bezi götürüp atıyor ortalığı topluyor beraber tekrar uyuyoruz
0 oy
tarafından
seninki cennetten cikma.al git cocugu basliycam simdi uyandirsin diye aglatip durma der.alakasi yok cocuk hasta haberi yok.gece mışıl mışıl uyur ise gitcem dye.isten gelir aksam uyur isten geldim dye.cocuklar uyaninda ortadan kabolur uyuyunca tv karsisinda yiyecek biseyler bekler.ben evde cocuklarla cebellesiyorum onun kafasinda sadece kendi var.herseyden once kendini dusundugu icin ben de kimseye emanet edemem çocuğumu zaten.
0 oy
tarafından
ben yapiyorum tek gece degil gunduz akşam.gece hep ben bide benm 2 tane
0 oy
(7,864 puan) tarafından
Benim bebek emdiği için mecburen bakımları bende. Ama mama olsaydı eşimde gece ilgilenirdi. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 125 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
0 oy
3 cevap 247 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Havin06 (2,604 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 69 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ilkbahar (321 puan) tarafından soruldu