0 oy
171 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (266 puan) tarafından
Merhaba kızlar günüm var misafirlerime içli köfte yapmak istiyorum daha önce yaptım ama çatlama falan olmuştu tam istediğim gibi olmamıştı güzel yapanlariniz varsa püf noktaları nedir tam tutan bı tarifiniz var mı biraz tüyo verebilir misiniz 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Cok guzel icli kofte yerim sjsjsjsj oyle yerim ki akil almaz en sevdigim seydir 3 ogun ver yine yerim :D ama yapmayi bilmiyorum surda durup yorumlari okuyayim :D
tarafından
Puhahahha aynı ben :)
-Reklam-
+1 oy
(4,988 puan) tarafından

Ben ben ben 

Bir malatya lı olarak :happy:

Orta bulgur yarma irmik un taş gibi oluyor hamur 

(4,988 puan) tarafından
Adres ver yapıp göndereyim sana kuzu
tarafından
Offff abla offf 3 yıldır yemedim burnumda tütüyor bir becerebilsem yapacam da ama kendime güvenemiyorum düşünmen yeterli canım ablam yapınca benim yerime de yeter ❤
(4,988 puan) tarafından
Cok basit kuzum şekli önemli değil içini hazırla hamuru eline al poaca gibi aç içini koy yuvarla al sana içli köfte yapamayanlar öyle yapıyor
tarafından
Bir gün deniyecem abla inşallah yaparım ❤☺ çok teşekkür ederim Allah razı olsun
(4,988 puan) tarafından
Insallah bitanem ❤️
0 oy
(25,198 puan) tarafından
Çok güzel yaparım ama göz kararı hiç ölçülü yapmadım
(266 puan) tarafından
Ne koyuyosunuz hamuruna
0 oy
tarafından
Dis hamuruna koftelik bulgur 1 tane yumurta,kiyma,un,irmik eklersen catlamaz guzel yogurmak 10-15 dk dinlendirmek gerekiyor
(266 puan) tarafından
Dinlendikce katilasmiyo mu hamuru
tarafından
Hayir 10 dk da katilaşmamasi lazim yapmaya baslamadan once bi kere daha yogurursunuz zaten dinlenmesi iyi olur
tarafından
Annemin bir tüyosu daha var somun ekmek ici var ya onu suyla islatip ekler icli kofte hamuruna oyle de catlamiyor diyordu ben onu denemedim ama Malatya da bircok farkli sekilde yapiliyo
0 oy
tarafından

image

Al canım en güzel içli köfte tarifi :) kızartmadan önce 1 yumurtayı çırp, köfteleri bulayarak kizart, ama elinle şöyle bir sıyır yumurtayı, o zaman çatlamaz. Köfteleri de elini ıslata ıslata yap, çatladıkça elinle su sürerek duzelt. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
4 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Miyu_Miyu (746 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 224 göst.
18 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Cansu07 (8,359 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 423 göst.
18 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 411 göst.

Kategoriler

1,440,792 soru

23,684,905 cevap

310,483 kullanıcı

...