0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Cumartesi çekileceğim anestezili olacak. Kaç dk baygın kalacağım ve işlem kaç dk sürüyor kızlar ağrı vs oluyormu ? Korkuyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Bide sonuçlar ne zaman çıkar. Cumartesi de doğum günüm şansa bak:blush:

1 cevap

0 oy
(5,520 puan) tarafından
Anestezimi alıcan? 

Bence gerek yok. 

1 doğum yapmışsın. Doğumun %1 sancısı sadece.

Bazı doktorlar öncesinde rahim ağzına tampon yerleştiriyor. 1 saat kalıyor. Rahim ağzı yumşuyor, aleti kolaylıkla yerleştire biliyorlar. 

Bana tamponsuz anestesisiz direk yaptı dr. 1 dkk işlem. 

Giderken kendinle kuru ve ıslak mendil, ped de götür.
tarafından
Aşkım normalde de özelde tedavi oluyorum zaten doktorum anesteziyle yaptığını söyledi sadece ben talep etmedim zaten
tarafından
Bide sen ne zaman çekildin ne zaman çıktı sonuçların
(5,520 puan) tarafından
Nisan ayıydı galiba. 10-15 dkkya cdyi verdiler.
Cd den ilave videosunu da iste canım. Bemim cd mde tek bir röntgen fotosu var. Başka dr bakıb teki kapalı gözüküyor dedi.
Kendi kendime belkide o fotoda öyle gözüküyordur, videosunda net görünürdü diyorum.  Böyle birşey isteye biliyorsan iste. Ya da ordakı hemşirelerden birine , bilgisayarı telefon kamerasıyla videosunu çekmesini rica ede bilirsin. 3-5 cebine tutuşturursun. Ama Türkiyenin tıbbı bizimkinden iyidir ya. Azerbaycanda böyle başımıza çorap hörüyorlar.
(5,520 puan) tarafından
Hsg çeken açık demişdi çünki
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 158 göst.
14 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eranur (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 574 göst.
1 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (2,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 544 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 198 göst.
30 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Sarioglusumm (535 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,095 soru

24,692,470 cevap

368,412 kullanıcı

...