0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,230 puan) tarafından
Birkac aydır yüzümde asıri sivilcelenme yasıyorum .Normalde bi yıkama köpügü ile yıkarım bir de nemlemdiririm ama bugün tonik vs uygulamam gerektigini öğrendim ama.hangi markaya güvenecegimi bilmedigim icin karar veremedim kuru ve hassas cildim var ve sivilceli.Siz neler kullanıyorsunuz cildinize hangi markayı ürünü önerir siniz

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ürün bilmiyorum ama özenli seçmelisin hassas ise onarıcı krem de alabilirsin. Bir de yediklerine biraz daha dikkat edip suyu çoğaltabilirsin mesela ben süt çok sivilce yapıyor diye biliyorum benim de çene kısmımda yanaklarımda çıkarıyor kahveyle çok içtiğim için 
-Reklam-
0 oy
(9,652 puan) tarafından
Benim cildim de sivilceye yatkın öncelikle yediklerine dikkat et cilt tipine göre araştır ona göre seç ..
0 oy
tarafından
İlaçlardan dolayı yüzümde çok sivilce çıkıyordu gitmiyordu bu ürünü kullandım yüzümde sivilce kalmadı sen yine iyice araştır bunu öyle al alacaksan cilt tipine göre 

https://ty.gl/545s77x3dppom

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 136 göst.
11 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hersey-nasip (368 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
1 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde baharercan59 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.

412,170 soru

12,408,098 cevap

44,700 kullanıcı

Kategoriler

...