Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_5ffbec8ebc7841064b3d64b8c32bbd39, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Dün akşamdan beri kavga ediyoruz eşimle saçma 6-Aile & Aşk
0 oy
1,199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,890 puan) tarafından
Dün akşam meyve yerken eşim bir oğlum olursa babamın adı ile birlikte asil koyacam dedi. Babası da ismimin yanına ya Ahmet ya Muhammed koyacaksınız dedi. Bende eşime asil falan koymam, ortada çocuk yok boş uzatma dedim. Neymiş ben ona boş muhabbet yapıyorsun demişim. Kızımın adını Umay koydum o da annesinin adını koydu. Neymiş umayda istediğim olmuş. Kocam ne derse o dememişim. Diyorum babanın adını koyuyorsun bırak ikinci ismi ben koyuyum bir gün oğlumuz olursa ama yok. Zaten bir oğlumuz olsa kızımın yüzüne bakmaz kimse. Bütün ailesi kızları ikinci sınıf görüyor, ona yapılan şeyler boşa gidecek diye. Sırf bu yüzden bile oğlan çocuğu istemiyorum. Dün saatlerce ağladım 

26 Cevaplar

0 oy
(657 puan) tarafından
İki çocuğum var ikisinin adına da ben karar verdim eşim saygı duydu anlamıyorum böyle yapan erkekleri Orta yol konuşarak ilalki bulunur neden yokuş yaparlar ki 
-Reklam-
0 oy
(951 puan) tarafından

Bizde nişanlıyken isim konusunu çok konuştuk ben en son ne senin tarafından ne de benim tarafımdan kimsede olmayacak bir isim olsun dedim eşim Defne ismini çok seviyordu ben Kumsal diyordum ikisi yan yana güzel olsa koyacaktık olmadı geri eşimin istediği oldu Defne bazı arkadaşları annesinin adını yanına da başka isim koydular kaynanam eşime sen benim adımı koymadin dedi eşimde kızın koydu işte ben niye koyuyum dedi kaynanamın adı Aysel diğer torununun adı asel o farklı benim ismim değil diyor eşim de olsun sanki biri harfle ne olacak dedi konuyu kapattı daha da konu açılmadı :)

0 oy
(9,234 puan) tarafından
İsimler ne çok merak ettim ...daha geçen arkadas Baybars Avni koydu cocugun adını komik oldu Avni dedesinin adı illa olcak diye komik olunuyor
0 oy
(4,403 puan) tarafından
En iyisi hiç kimsenin ismini koymamak ... kendi belirlediğiniz farklı bir isim koymak
0 oy
(1,294 puan) tarafından
En iyisi siz çocuk yapmayın 
0 oy
tarafından
Ay saçmalığa bak ortada bebek yok isim kavgası çıkmış ben senin yerinde olsam doğurda koy ben foğırmuyorum derim 
(2,890 puan) tarafından
Zaten doğurmayı düşünmüyorum, doğurursam koyarlar dedim içimden

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,510 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 1,103 göst.
10 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,941 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 524 göst.
29 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Asenaumay (2,182 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
30 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,952 soru

12,459,563 cevap

46,641 kullanıcı

Kategoriler

...