Her aradığımda babamdan, kardeşimden,paranın yetmediğinden şikayet eder olumsuzluk yüklenip kapatirim. Zaten evlilik kararı alırken bile ilk tanışmada olur demiştim tanımadığım etmediğim adama çünkü o evin çilesini çekmekten usanmistim. Mesela para yetmiyo diyo kardeşimi dersaneye gönderiyo 15 bin. Tamam hakedeni göndersin ama kardeşimin umrunda değil bilgisayar başından kalkmıyo. Lisede de özel liseye gonderdi o zamandan anladık kıymet bilmeyecegini. Evini sattı özelde okuttu şimdi ev borcu ödüyor. Gene eli boş kalacak kazanamayacagi belli. Kendi de 2 kuruş kazanayım diye zeytin topluyo elin evini temizliyo falan sonra belim agriyo diye şikayet ediyo yanında da babamı çalıştırmaya calisiyo ama babam istemiyo zaten kemoterapi aliyo adam halsiz olur istemez normal 65 yaşında. Ama benden sağlam onun hiç biseysi yok diyo çalışmak istemiyo diye birsuru söyleniyor. İkisini de istemiyom başımda diyo. Ben evlenmeden önce de bana derdi git istemiyom seni başımda diye. Hiç sorunu bitmezdi o evin şükür ben evlendim ama hala telefonda yetiyolar artık aramak istemiyorum