0 oy
867 göst.
Diğer kategorisinde (965 puan) tarafından

Güzel dileklerinizi bekliyorum kizlar rabbim olmayan herkese nasip etsin benim bu 3. Çocuğum normal doğum ile 10 ocakta öğlen 1 de aldım yavrumu kucagima <3

image

28 Cevaplar

0 oy
(181 puan) tarafından

Alllahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim size bağışlasın bende 37+2 haftalığım bir an önce kucağıma almayı bekliyorum Allah'ın izniyle 4 yaşında oğlum var oda sabırsızlıkla bekliyor :)

-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah size 

Bende 23 yaşındayım

21 gün önce ikinci çocuğumu kucağıma aldım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
0 oy
(1,051 puan) tarafından
Maşallah Rabim nazarlardan korusun nasıl geçti doğumun benim son doğumun hiç iyi değil Di piskoloşık olarak çok kötüyüm ya aynısını yaşarsam diye postumda paylaşmıştım... Benim 4.doğum olucak hala korkuyorum 27 yaşındayım erkek doğumu nasıl farklı mı kızlardan of kafamda çok soru var 3 kızım var 4.erkek olucak sağlıkla gelsin
(965 puan) tarafından
İlk kızım oldu onun doğumu gitsinde gekmesin o derece berbat ti ölmek istedim ben suni danci verilmişti 3 cm açıklık ile gitmiştik . Sora oğlumda yine 3.cm açıklık ile gittik ama sancı verilmedi yarım saatin içinde 8 cm olmuştu sadece yuruyusle
Sıfır sanciyla oğlumu kucağıma almıştım muhteşem geçti dogumum 2.de .    Şimdiki de yine 3 cm açıklık vardı 20 gündür devam ediyordu acikligim sonunda Dr dedi artık beklemeyemem  enfeksiyon kapatsın açıklık la dedi doğumu başlatalım dedi suni sancı verildi  açılma artmayinca mecbur bu son doğumdan bahsediyom işte buda kızım kadar zor değildi ama oğlum kadar da kolay olmadı canım .    Ama genel tecrübem eğer suni sancı verilmemiş se doğum çok güzel geçio bide erkek daha kolay oluyor kızdan çevremde duyumum da hep böyle canım . Rabbim senide benim gibi 3 ikinmada kurtarsın inşallah
0 oy
tarafından
Maşallah size, Allah analı babalı büyütsün inşallah canım, sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim ❤️
0 oy
(6,420 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım 3 çocuk maşallah sana☺️
0 oy
(588 puan) tarafından

Çok güzel görünüyosunuz Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin <3 senin gibi güzel anneleri gördükçe bebeğime kavuşmak için sabırsızlanıyorum :) 

0 oy
(2,294 puan) tarafından
Maşallah Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bahtı da kendi gbi güzel olur inşallah 
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Allah analı babalı büyütsün kuzucuğu size bağışlasın inşallah maşallah genç yaşta 3 çocuk en iyisini yapmışsınz bende 28 yaşındaym daha 10 aylık bebeğim şimdiki aklım olsa daha erken evlenmek isterdim ama nasip buna şükürler olsun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 169 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (105 puan) tarafından soruldu
+2 oy
31 cevap 751 göst.
0 oy
17 cevap 500 göst.

403,588 soru

12,091,479 cevap

36,384 kullanıcı

...