0 oy
239 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (184 puan) tarafından
Gorumcem rahatsız kizlwr son zamanlarda yemeğini yapamayacak durumda hatta ve geçici değil malesef durumu neyse bugün tlf konustuk benim de bebeğim olduğu için sürekli gidip yardımcı olamıyorum fakat evde biseyler hazırlayıp götüreyim dolabına koysun pişirip yesinler diye düşündüm bana fikir verir misiniz neler yapabilirim 

Sarma-dolma 

Manti 

Sigara böreği 

Aklıma gelenler bunlar 

9 Cevaplar

0 oy
(11,928 puan) tarafından
Canım yemek bile yapamayacak hale geldiyse yemek pisirp döndürüp götür bence.mesela 5 çeşit bol bol yap bir çeşidi 3 e bol dondur çıkarır çıkarır ısıtıp hemen yer
(184 puan) tarafından
Her yemek dondurucuya atılır mı ki pişince canim daha önce yapamadığım için bilmiyorum
(11,928 puan) tarafından
Hepsi atılır canım.bir makarna ile mantı gibi pişince atılmaz o.mesela yap koca tencere bir kurufasulye .bol onu üç parcaya soğuyunca at güzelce difrize buzlansin.sonra yap etli patatesli bir yemek soğusun ayninsekil ay difrize.mis gibi.ben çok atarım öyle.mesela bir yemek yapıyorum çok oluyor elimin ayarı gitmiş mesela soğuduğu gibi yarısını difrize.aonra mesela birşey oluyor yemek yapamıyorum şak bir cikariyorum isitiyorum tazecik yemek
(184 puan) tarafından
Çok sagol cnm iyi oldu o zaman çeşit çoğalır en azından
(4,900 puan) tarafından
Nasıl bı kap kullanıyorsun yemeklere peki cnm d9ndururken
(11,928 puan) tarafından
Yavrum ben dondurma kaplarini kullaniyorum.fakat plastikcilerde öyle kaplar vardır kapakli
-Reklam-
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Başka yardımcı olucak kimse yokmu canım destek ol tabiki ama nezamana kdr.olabilceksin
(184 puan) tarafından
Cnm malesef yok kız kardeşi yok annesi yok kayinvalidesi ve gorumcesi var herkes kendi hayat telaşı ile koşturup duruyor bende öyle tabi ama elimden geldiğince yapmaya çalışacağım tabi ki ne zamana kadar gider ki ama bir kaç günde olsa onu rahatlatsa olur yani
(1,645 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım
(184 puan) tarafından
Amin cnm Allah razı olsun
0 oy
(4,340 puan) tarafından
Nohut haslayabilirsin   icli kofte  kurabiye  kek   cirba cesitleri yapıp kavanozlayabilirsib... Allah yarvve yardımcilari olsun
(184 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin
0 oy
(588 puan) tarafından
Poğaça kurabiye tarzı yapabilirsin canım sonra kışlık gibi sebze yemeklerini kavurup buzluğa koyabilirsin
(184 puan) tarafından
Aslında hamur işi yasak kek türü tatlı şeyler yasak yemek de sıkıntı yani pişmiş yemek buzluğa atılırsa o zaman çeşit cogalabilir
(588 puan) tarafından
Annem ıspanak bamya taze fasulye kavurup koymuştu. Pırasayı da doğrayıp koydu. Onu da biraz salça ekleyip kısık ateşte pişirdim biraz su ekledim zor olmamıştı. Birde biber ve patlıcan kızarttı domatesle kavurup kavanoza koydu çok rahat oluyor.
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Benim görümcem doğum yapinca gittim yanına dikişi coktu kalkamiyordu yanında kimse yoktu sarma yaptım poaca yaptım içli köfte yaptım pasta kek yaptım bolca poaca yap dolaba koysun kahvaltıda çıkarıp ısıtır sarma yap içli köfte köfte yap buzluğa atsın sigara böreği yap aklıma bunlar geldi 
(184 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Yani akşam yemeği için olmaz amma ben poğaça çeşitleri, simit falan da koyuyorum buzluğa. İşe yarar bence. Allah şifa versin, sen yardımcı oluyosun Rabbim de seni darda koymasın. Maşallah sana
(184 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım amin Allah razı olsun rabbimm kimseyi darda koymasinn
(11,027 puan) tarafından
Amiiinnn
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Denemedim ama bi tanidikta gordum yogurt corbasi yada yayla hangisini dersen isim olarak ... yapmis koca bi tencere buyuk kavanozlara doldurup kapagini kapatmis iyice atmis buzdolabina  isitip isitip yiyo hemen hazir corba oluyor elimin altinda diyo 
(184 puan) tarafından
Hmm acaba durdukça bozulmuyor mu ki uyutma gibi bisey sıcak sıcak koyduğu için vakumlaniyor hava almiyor ve bozulmuyor demekki
(2,685 puan) tarafından
Valla bacisi ne kadar durdu sormadim epey gidiyor dedi hatta isitti yedik tadi falan iyiydi zaten bozulsa tipinden belli olur yemezler
0 oy
(5,203 puan) tarafından
Canım yemek yap yemek daha iyi olur,biber doldur, küçük köfteler yap yuvarlak, börek poğaça yap bunları gorumcenin buzluguna at,gorumcenin evinde ise çorba suluyemek pilav falan yap onuda alt dolaba koy öyle evine git, hastaymış görümcen hem çok sevaba girersin canım yazıktır 
(184 puan) tarafından
Teşekkür ederim evet sulu yemek onun evinde yapabilirim
0 oy
(4,900 puan) tarafından
Cnm içli köfte, börek Pogaca lahmacun pıde cıgkofte hepsi atilir
(184 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 122 göst.
29 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (5,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
1 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (5,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 143 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,506 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 186 göst.
14 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Nimbus (37 puan) tarafından soruldu

411,404 soru

12,384,144 cevap

43,403 kullanıcı

Kategoriler

...