0 oy
112 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,209 puan) tarafından

Kızlar doğumuma son 2 hafta kaldı bir gün önceden yatış yapacaklar Bir gün çocukla da yatış yapacağım ertesi gün çıkacağım yani ben 2 gece kalmış olacağım hastanede benim tansiyon sıkıntım olduğu için bana şunu söylemişti doktorlar tansiyonun evde ölçtüğünde yüksek çıkarsa kontrole geldiğinde hazırlıklı gel dediler ve ben bu gördüğünüz eşyaları eşimle Biz taşıdık bütün hastane boyunca Geçen gün ve gerçekten helak olduk resmen şimdi kendi kendime diyorum ki Bu gördüğünüz Valizin içine koysam Valizin büyük boy ama böyle Ay bu ne böyle be bütün evine getirmiş derler mi Hani benim valize koymamdaki amaç doğum anı heyecan karışıklık çanta çanta çanta çanta olmaktan Sen en azından tek bir yerde topluca bulunsun mantığındayım ben biraz daha mesela Sezerler olacağım duyduğum kadarıyla işte bu anestezinin etkisinden çıkmak için Nescafe falan içiliyormuş kantinde bir süre sonra kapanıyor ve doğum katından çıkış olmuyor yani o sırada nescafe'yi bulabileceğimiz bir yer yok Akşam kendi ısıtıcımı götürsem kahvemi götürsem içine de koysam Hani bunları sizce nasıl olur Annem gelecek yanıma Annem dedi ki sakın o kadar büyüye koyma deli derler dedi ama amacım hani en azından toplu Dursun bütün eşyalara o an göz kulak olmak zor olur gibisinden Korkuyorum bu çantalar var Ayriyetten bir de bebek puseti var kızlar taşıyacağımız bu çantalarla zor olmaz mı Hani bir valiz olsa bir de puset olsa daha mantıklı değil mi 

image

3 Cevaplar

0 oy
(2,209 puan) tarafından
 Benim çantamda 4 adet külot 3 çorap 1 emzirme atleti 1 südyeni ped 2 adet pijama terlik sabahlık bir küçük havlu göğüs ucu kremi süt sağma pompası biberon pişik kremi bez ıslak mendil birde el havlusu var 

Bebeğim çantasında 3 4 adet tulum yine 3 4 adet alt üst takım 3 tane çorap eldiven 2 penye örtü 1 müslim 1 kalın çıkarken örtüleceği battaniye
(1,278 puan) tarafından
Bence tarak, toka, dezenfektan, havlu kağıt, wc kağıdı, pet bardak, pedden ziyade külot ped çıkışta giyeceğin rahat kıyafetler ve makyaj yapıyorsan da ona göre canım, kapalıysan da yazma ve omuzlarına şal ihtiyacın olabilir. Ne kadar çok yürürsen su ve kahve içersen o kadar çabuk atıyorsun anesteziyi..
(2,209 puan) tarafından
Evet kahve için evden alıcam belli bir saat sonradı doğum servisinin kapılarını kapatıyorlr ısıtıcı da alıcam ama karşıda migros var eşim oradan Peçete gibi şeyler temin edebilir ***** makyaj malzemesi falan almayı düşünüyorum onları koyucam hatta hasta bezlerinden de bir paket alırım koyarım teşekkür ederim bu batacak cevap için
-Reklam-
0 oy
(421 puan) tarafından
Ben 1 valiz 1 pusetle gittim canım zaten kalacağın 2 gün çok bsey kullanmayacaksın.  Sen nasıl istersen öyle git ama icin rahat etsin milletin ne dediği kimin umurunda deli derler filan 
(2,209 puan) tarafından
Öyle canım ben tansiyon yüzünden 1 hafta erken doğum yapmış olucam küvezlik bir sıkıntı olur ne olur ne olmaz diye yanıma bir sürü de bez aldım amacım oralarda rezil ya da mağdur olmamak fazla fazla gideyim ama tam gideyim kafasındayım mesela  dün kontrole gittim bebek eşyası ile 3 çanta dedim puset evde kalsın ama şimdi doğum tarihi verildi evde kalsın diyemem onun için annem ve eşim olacak yanımda kim beni koluna girecek kim bebeği taşıyacal kim çanta alıcak
0 oy
(1,278 puan) tarafından
canım öncelikle  Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ben doğum çantamı hazırlayıp beklemiştim. Ben ortaboy valize hazırlamıştım ama kış bebeği olduğu için, hastane de yakın olduğu için evimize eşim gidip gidip getirdi ne ihtiyacım varsa. Düşün termosta Türk kahvesi, termosta çay..

Yani diyeceğim şu sen çantanı hazırla sığdırabiliyorsan büyük valiz daha mantıklı hatta. (Almadınsa doğum için organizerler var çok kullanışlı) 2 gün olacak valizini bazen annen bazen eşin karıştıracak etiketle de belirtirsen çok iyi olur. Kimse büyük küçüğe bakmaz sıkma canını. Derli toplu olması daha iyi biri senin koluna girecek biri bebeğin pusetini tutacak on parça eşya taşımak zor olur. 
(2,209 puan) tarafından
Bende ondan öyle valiz istedim çünkğ hangi biri taşınacak sadece büyük boy bir bakacam çok sırıtırsa değiştiririm yine teşekkür ederim bu Baradan hastane eve 2 saat uzaklıkta
(1,278 puan) tarafından
en doğrusu bence canım, ayy en tatlı heyecanlar.. Allah kolaylık versin, miniğinizle güzel günleriniz olsunn :)
(2,209 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım mesela şimdi denedim o valize güzelce koydum eşyaları sığdı hatta ben bilerek geniş geniş koydum ütüsü bozulmasın diye

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 414 göst.
18 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
0 oy
5 cevap 166 göst.
17 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde 175766 (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 171 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dilaray1404 (309 puan) tarafından soruldu