Kızlar doğumuma son 2 hafta kaldı bir gün önceden yatış yapacaklar Bir gün çocukla da yatış yapacağım ertesi gün çıkacağım yani ben 2 gece kalmış olacağım hastanede benim tansiyon sıkıntım olduğu için bana şunu söylemişti doktorlar tansiyonun evde ölçtüğünde yüksek çıkarsa kontrole geldiğinde hazırlıklı gel dediler ve ben bu gördüğünüz eşyaları eşimle Biz taşıdık bütün hastane boyunca Geçen gün ve gerçekten helak olduk resmen şimdi kendi kendime diyorum ki Bu gördüğünüz Valizin içine koysam Valizin büyük boy ama böyle Ay bu ne böyle be bütün evine getirmiş derler mi Hani benim valize koymamdaki amaç doğum anı heyecan karışıklık çanta çanta çanta çanta olmaktan Sen en azından tek bir yerde topluca bulunsun mantığındayım ben biraz daha mesela Sezerler olacağım duyduğum kadarıyla işte bu anestezinin etkisinden çıkmak için Nescafe falan içiliyormuş kantinde bir süre sonra kapanıyor ve doğum katından çıkış olmuyor yani o sırada nescafe'yi bulabileceğimiz bir yer yok Akşam kendi ısıtıcımı götürsem kahvemi götürsem içine de koysam Hani bunları sizce nasıl olur Annem gelecek yanıma Annem dedi ki sakın o kadar büyüye koyma deli derler dedi ama amacım hani en azından toplu Dursun bütün eşyalara o an göz kulak olmak zor olur gibisinden Korkuyorum bu çantalar var Ayriyetten bir de bebek puseti var kızlar taşıyacağımız bu çantalarla zor olmaz mı Hani bir valiz olsa bir de puset olsa daha mantıklı değil mi
1,508,069 soru
24,614,461 cevap
364,253 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın