0 oy
1,343 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (5,935 puan) tarafından

Yazıklar olsun! Bunu satanlar da, satışına müsade edenler de bu işte sorumludur!

image

Ve tabiki palm yağı da içeriyor.

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu markaya nedense hiç.ısınamadım 
(5,935 puan) tarafından
Ben hiç mama vermedim veren arkadaşlar varsa görsün istedim resmen zehir iciriliyor  çocuklara . Tabiki rağbet olur 30 tl mis insanlar geçim sıkıntısı yaşıyor ne yapsınlar ama yazık bebeklere de
tarafından
Ben aptamil veriyorum mecbur sütüm olmadı
(5,935 puan) tarafından
Tabiki de süt olmayınca verilecek ama işte hepsinde malesef palm yağı var yani anlamadigim neden küçücük bedenleri zehirliyor bu üreticiler ve neden izin veriliyor bunların satılmasına
-Reklam-
0 oy
(2,198 puan) tarafından
Ala ala ben iyi  bi mama diye duyduydum bunu
(5,935 puan) tarafından
Yok canim içeriğini araştırmadın mi ? Sözde hipp üretiyor diye insanlar iyi sanıyor en zehir yağlar dolu
(2,198 puan) tarafından
'He aynen bnde hippden diye duymustum.
Yazik ya demekki ondan ucuz bu mama bnde sasrmstim fiyatina zaten dimi
(5,935 puan) tarafından
Tabiki maliyeti 10 tl anca eder yani zehir resmen
(2,198 puan) tarafından
Iyi oldu paylastigini teskkurlerr❤❤❤
(5,935 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤❤❤
0 oy
tarafından
Yanlis hatirlamiosam hipp mamanin yan urunu piyasadan toplatilacakti
(5,935 puan) tarafından
Araştırılmakta zorluk çekiyor insan evladı ha nişasta pişirip vermiş yada bunları yani Yazık sütü olmayan anne ne yapsın tabiki de umarım evlatlarımıza acırlar vicdana gelirler de organik olarak üretirler mamaları
(5,935 puan) tarafından
Hipp combiotik  2 de çoklu doymuş yağ var en iyisi şimdilik baby goat keçi bazlı olan
tarafından
Hadi bunlari arastirmak zor bacim ya bebe biskuvisi verenlere ne diosun burda okudulca deliriyorum
Biz yedik bisey olmadi diolar o kadar obezite kisirlik nerden gelio o yediklerimizden degilmi
tarafından
Bak hipp ikiyi bilmiodum
(5,935 puan) tarafından
Malesef canım acı gerçekler
0 oy
tarafından
Ben bebelac gold kullanıyorum. Kızım emmedi 3 buçuk ayına kadar sağdım içirdim sonrasında sütüm kesildi zaten. Bi ara bundan alsam mı diye düşünmüştüm 
tarafından
O da maddiyatı çok zorluyor artık iki hafta bile sümüyor bi kutuyu bitirmemiz bebeklerin sağlığıyla oynuyorlar resmen
(5,935 puan) tarafından
Baby goat 45 tl mis baktım netten
tarafından
Kızım 4-5 günde 900 gr içiyo canı sağolsunda alınır hepsi
(5,935 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun canım.
tarafından
Amiin Allah razı olsun :))
0 oy
tarafından
Hiç sevmedim zaten bunu yorumları okudum netten o kadar yağlı ki yağı blberona yapışıp kalıyor demiş herkes kaldırsınlar madem böyle bim de satılıyor sadece yazık günah yavrulara 
(5,935 puan) tarafından
Tabiki yazık günah ama para geliyor mutlu oluyorlar Allah sorsun hesabını
tarafından
Amin canım kaldırırlar inşallah
0 oy
tarafından
Suan ağlıcammm resmen. Ben kızıma 3 kutu yedirdim bundan.. off bilmiyordum ki boyle bise oldugunu ya :(((*
(5,935 puan) tarafından
Bir daha alma canım baby goat kulla n
0 oy
tarafından
Çok ucuz zaten bir şey olduğu belliyd zaten bnde sma kullaniyorm zaten günde 1 kere iciyo 

Ama durumu olmayanlar napsin ya yazık bebeklere de 
(5,935 puan) tarafından
Yani pirinç unuza aynı davaya cikiyor ben muhallebisine bile irmik kılçık unu yulaf unlarını karıştırıp yapıyorum baby goat en zararsız mama içlerinde
tarafından
Bir ara onu almak istiyordum fazla yok burda satışı ama netten alcm bir dahaki ay
(5,935 puan) tarafından
E bebek felan yokmu kuzum orada
tarafından
Var galiba canım bakcam bende
(5,935 puan) tarafından
Bak canim bak
0 oy
tarafından
Bi kere yanımda para olmadığı için bim den bunu almıştım. İnanmıyorum peki devamlı kullananlar napcak Allaha havale ediyorum yazıklar olsun ya. Ama biriside demişti doktorda demiş bundan verebilirsin diye. Resmen ben kızıma zehir mi vermişim ağlamak istiyorum bağıra bağıra. 
tarafından
İşte hep maddiyatsızlıktan... Biraz ucuz yapsalar herkez kullansa fena mı olur. Herşey ateş pahası insanlar da Bi suçu yok. Napsın lar durumu olmayanlar. Günah yemin ediyorum günah
(5,935 puan) tarafından
Tabiki canım benim haklisin kesinlikle herkesin alabileceği gibi olsa 25 tl felan ve düzgün mama çıkartsalar keşke
tarafından
Az olsun ama uygun olsun fiyatı hepsi ateş pahası. Ah alıyor hakka giriyorlar ama haktan huktan jorksalar yapamazlar
(5,935 puan) tarafından
Aynen canım aynen bu dünya  icin yaşıyorlar ahiret için degil ki
tarafından
Allah büyük Vala......
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Cidden yaziklar olsunn para icin kucucuk bedenleri zehirliyorlarr
(5,935 puan) tarafından
Allah sorsun hesabını inşallah
(5,514 puan) tarafından
Insallah boylelerinin yanina kalmasin
(5,935 puan) tarafından
Amin canım amı nnn

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 434 göst.
0 oy
5 cevap 469 göst.
14 Nisan 2020 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
15 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Esmerim53 (2,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 884 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,386 soru

24,384,993 cevap

348,963 kullanıcı

...