0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (2,704 puan) tarafından
Ya yerler cok soguk corapda bugazı sıkıyor ğst ğste de giydiremiyorum zaten cıkarıyor coraplı donlads tek olmuyo böyle altı kaymaz patik tarzı bugazlı çoraplar oluyor tam ismi ne bılmıyor  varmı kullanan bılen link atabılırmısjnz

9 Cevaplar

0 oy
(4,380 puan) tarafından
Bende onlardan istiyorum ama kız çocuklarınki çok tatlı erkek bebeklere yeşil kurbağa kırmızı falan yapmışlar Bi düzgün bulamadım alamadım ben kalın çorap üstüne ev pandufu giydiriyorum 
(2,704 puan) tarafından
Panduf aldm bende canm bı kaç çeşitinden hepsını cıkardı bugazlı corapları cıkarmayı beceremıyor o yızden alayım dıyorum ama bulamadım bı yerde
(4,380 puan) tarafından
Ben lcw den aldım bilek kısmı lastikli gibi onu diğerleri kadar kolay çıkaramıyor ama yine de çıkarıyor :))
(2,704 puan) tarafından
Şimdilik beceremıyor kışı götürsün yeter:)
-Reklam-
0 oy
(915 puan) tarafından

Örüyorum öyle giydiriyorum ince corap üstüne 

image

(2,704 puan) tarafından
Bunlarda parkeden kayıyor canm cok aldm hazr ama kaydırıyo ıslanıyo falan bana altı ıslanmayacak tüğlenmeyecek bişi lazm:)
(915 puan) tarafından
Nasıl ıslanıyor anas ben şok terletiyor mu onu mu demek istedin
(2,704 puan) tarafından
Yok canm ya benım kız ayagını heryere comak sokuyorda:))) yemeklerde yerde bızle yesın ıstıyorum bıseylerı kendısıne bırakıyorm yesın diye dırek ayagına sürüyor coraplarından cıkmıyor hıcbişey yapamazsa sulugunu döküp suyun üzerine basıyor oynamak ıcon ıslatıyo bılerek onlar en azndan altı naylonsu oldugu ıcon cıkar yag su tutmaz
0 oy
tarafından
Çarıklı çoraptan bahsediyosun sanırım bende oğluma alıcam 
(2,704 puan) tarafından
He evet aynen altı derı gibi arıyorm bulamadım yaa aşırı lazm:)
0 oy
(1,303 puan) tarafından
Çarikli çorap aldım sevmedi pek canm geçen sene panduf almıştım bı tık büyüktü onu kullaniyoruz bu senede 
(2,704 puan) tarafından
Ya pandufu durdursa ayagında var giyemiyoruz kı mahfetti hepsını bana çarıklı lazm
(1,303 puan) tarafından
Anladım LCw de bakabilirsjn ben 24 liraya aldım bu sene
(2,704 puan) tarafından
Uygunmuş bakayım canm sagolasın
(1,303 puan) tarafından
Sende sağol canım:)
0 oy
(8,085 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çarık mı acaba ben kullanıyorum 
(2,704 puan) tarafından
Evet canm ev corabı dıye gecıyomş buldum
(8,085 puan) tarafından
Benim dediğim isim de doğru.  Trendyoldan filan öyle bir araştır istersen
(2,704 puan) tarafından
Aynen canm renk olarak lcw buldum ordada öyle yazınca cıkıyomş saatlerce çarık diye aradm jhhjk umarım düzgun gelır çoraba alıştıramadım hanfendiyi
(8,085 puan) tarafından
inşaallah onu sever
0 oy
(164 puan) tarafından
Ev çorabı diye geçiyor Lcw de çeşitleri var canım indirime giriyor sık sık bi bak
(2,704 puan) tarafından
Buldum canm cok sagol
0 oy
(1,705 puan) tarafından

Ben aldim canim hic memnun kalmadim. Tülerdi eskidi hemen .

image

Kokopatik almistim gecen sene bütün kis giydo hic eskimedi bu görseldeki üründe güzel duruyor. Kesinlikle boyle bisey al terletmiyoda üsütmüyoda
(2,704 puan) tarafından
Yok canm bunlardan panduf vs var cıkarıyo ben çarık çorap alma sebebım cıkaramasın hemde sıcak tutsun ayagı kaymasın dye yerlerı sıldıgomde hep kayıyo cocuk parkelerde
0 oy
(405 puan) tarafından
Ev çorabı diye geçiyor ben lcw ve e-bebekten aldım normal panduf çıkıyor dediğin gibi ama bunlar çıkmıyor canım ben çok memnun kaldım
(2,704 puan) tarafından
Aynen bende bu düşünceyle alayım diyorum ayagı terletıyormu
(405 puan) tarafından
Yok canım terletmiyor içi aynı çorap zaten tabanı falan
(2,704 puan) tarafından
Bı arkadas aldm pişman oldum cocugun ayagı terledi onda dedı de
(405 puan) tarafından
Bildiğin kalın çorap canım onunki terlettiyse, normal kalın çoraptada terliyordur büyük ihtimal. Benim kızımda hiç terleme yapmadı.
0 oy
tarafından
Çıkarıp atıyor ayağı çıplak hep
(2,704 puan) tarafından
Bızde o durumdayız bugazlıları cıkaramıyo beceremıyor o yuzden alcam

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 363 göst.
18 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 464 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 335 göst.
10 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bahtsizbedevi06 (377 puan) tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,834 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...