Tam liseye baslayacagim sene 8 . Sinifin tatilinde yano gttim. Kuzenimle.kuran kursu degilde yatili bi ev gbi biseydi.ozamanlar demek cesaret ediliodu annemler nasi gonderdi hala şasarim 15 gun kaldim. 24 saat dini egitim gece teecch namazi sabah erkenden kalkis hadis siyer fikif tesbih cekme dua ezberleme vs vs vs tum gun. Sabah 6 da uyandiriolardi bayat ekmeklerle kahvalti edioduk . Tv günah.okuma liseye baslama dediler . Sonra daha gtmedim babam yollamadi. Her yer ayni olcak diye bise yok ama 15 gunluk boyle maceram olmustu. o malum cem.aaat degil baska biseyciydi sanirim o gittigim yer bilmiorum necoydi abdest alip basimiz kapalo yatioduk.robali elbise mecburiydi.bide altimoza babanne paçali donu giyyoduk .sunger yataklari yere yan yana dizip bi odada yatioduk 10 12 kisi falandik tam net sayiyi bilmiyorum hatrlamiorum
Evet talaebe de oldum hoca da oldum. En çok hocayken yanımda olan kizlarimi özlüyorum hepsi çok tazecik ve masum kızlardi
Ben diyanetin yurdunda kaldım. Bende özlüyorum. İnsan oradayken kıymetini anlayamıyor malesef ki. Ama hayatımdan da memnunum şuan hamd olsun öyle aşırı özlem çekmiyorum. Sadece doya doya tadını çıkarsaymışım diyorum.
1,498,553 soru
24,478,532 cevap
356,107 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın