Evet böyle gidecek canım. Bazen kendimden geçiyorum halim kalmıyor bebegim var mecbur onunla ilgilenmek zorunda kalıyorum. Ama sabrı veriyor rabbim.
Mukemmel olmaya calismak yoruyor beni ya
Anne olmak oğlum 1.5 yaşındayken balkondan düştüğü an anneliğin ne kadar zor sabır gerektirdiğini anladımm
O merdivenleri nasıl indiğimi sanki ömrümden 10 yıl geçmiş gibi hissettim annelik gerçekten çok zor
Kızımı 15 yaşında doğurdum oğlumu 19 hiç kimse yardım etmedi kendim büyüttüm cahillik mi dersin ne dersin bilmem ama oğlumu uyutup ev temizliğine daldım yeni yatırmıştım oğlumu ben evi süpürürken uyanmış ve direk balkona çıkmış demirlerin arasındaki boşluktab betonun üstüne düştü sesi bile çıkmadı yavrumun havuzu görünce heycan yapmış aşşaya indiğimde oğlum elimde kuş gibi kaldı hastane hemen karşımdaydı götürdük Allah tarafından burnu dahi kanamadı sadece korkmuş annelik gerçekten herşeyiyle zor evlatlarımızı Rabbim korusun kollasın
Şimdi 5 yaşında ve bende balkon fobisi oldu asla balkona çıkarmıyorum Aslaaa bensiz çıkamaz
Kızım 1.5 aylıkken bronşit olmuştu bende çok hastaydım yavruma zor baktım yediği igneler kalbime saplandı sanki çok zordu
Hep böyle değil tabiiki bazen çocukların huzursuz olduğu zamanlarda yine zorlanıyor insan ama geçicidir insallah. Bebeğin kaç aylık cnm?
Sorunada gelecek olursak. Bebeğim iki haftalikti göğüslerim mastit oldu. Ateşim çok yüksekti. Uykuya ve dinlenmeye çok ihtiyacım vardı ve tektim.iste o zaman çok ağlamıştım. Halime bakıp senin gibi hep böylemi olacak demiştim.
Şükür hepsi geçiyorAllah yardımcın olsun
55 gunluguz felaket bi hamilelik gecirdim dogum kismi daha fenaydi gunlerce sanci cektim zorlanmadim ama en cok uykusuzluk zora sokuyo beni.. hele ki bi gun sabaha kadar hic uyumadi gozlerim sasi bakiyodu en son
Sezeryan oldum kendimi toplayamadim yatmaya alıskin degilim canim aciyo bebegim agliyo sutum inmedi mama veriyolar emziremiyorum doyuramiyorum iylesemiycem diye cok aglamistim.
Goguslerim mastit olmustu ve sansima telefonumda bozuktu esimide arayamadim sabahtan esim gelene kadar ne cektigimi bi ben bilirim
1,486,662 soru
24,304,059 cevap
344,245 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın