Bendede var birrtane iyi gorunup saman altnndan su yuruten cinsten , farkli sehirlerde olmamiza ragmen burnumdan getirdi laf soz dedikodu , bir oglu var 10 cocuga bedel , teee oralardan buraya yeter gunde 7 8 kez annesiyle gorusup ordaki olani buraya aktarip burayi da alir her haberi ,ne laflar cikardilar yuzlerine bakmiyormusum gelince oglunu kiskaniyormsm lan kucucuk cocgn nesini kiskancam agizlarina bakiyorm ki memnn kalsnlar diye , bebegmi kaybettm bi kez duzgnce arayp gcmis olsn demedi arayip nasl oldun demedi kafayi yicektim o zmanlar , kendisde hamileydi bebegine neler yaptk o hevesle , kalktk dogmuna gittik esim ceyrek alcakti takickti olmz ddim gecen sene 600 tl verdirdim kunye aldk , kotu nyetim olsa ceyrek cok ble derdim, hala ayni laf soz laf carptma surekli , hamile oldgmu soyleyince de bi tavir bi tafra , sozde onlardan saklamisiz anasinida doldurdu anasi da ayni halt zaten de ikisi de dusman oldu bize , sonrasinda da bsuru laf soz tartsma esmle arami acti yeri gldi meger icinde ne pislikler biriktirmis ,hamilelgmi yeri gldi zehir rmettiler . esm konusmuyordu ama smdi konusuyorlar bn konusmuyorm gerekte duymuyorm nefretten ote birsey artk ona hissettigim oyle seyler yasattilarki bna rabbim sorsun insallah , huzurumu bozdular cogu zmn onlarnda huzuru kalmasn insallah pislikler