0 oy
1,580 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar kocam bu gün bu bebeği aldır diyor birde bizim 1 yaş oğlumuz var dünya tatlısı ve ben de seviniyorum ona kardeş geliyor diye ama böyle durum oluncada üzüldüm 

38 Cevaplar

0 oy
(5,233 puan) tarafından
Kendine sahip çıksaydı ozman 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Esinden vazgec cocugundan vazgecme
0 oy
tarafından
Senin kocan alkol bağımlısıymis bence al oglunu kaç kurtar kendini hem sana hem karnındakine hemde kucağındakine yazık 
0 oy
(5,327 puan) tarafından
canim onceki postunu okudum bence aldir bak sifirdan baslayacak hersey oyle adamla ayni surecler zor 
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Bence koçanı dünyadan aldır daha mantıklı 
0 oy
(9,644 puan) tarafından
O işi yaparken tedbir alıp bu aklını orda kullansa idi keske
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Yapmadan önce düşünecekti birde günah girdi.
0 oy
(3,667 puan) tarafından
İçine boşalırken aklı neredeydi 
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Keşke anası onu akdirsaymiss yıllar önce milletin günahına da girmezmiss....
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Yok bu dursun evde 1 yanındakini öldürelim de,hatta sen yap de!!! Ikidi de aynı şey 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Kocana söyle anası onu aldırsın. Cocuk dediğin zevk tohumu değildir. Ha dünyaya gelen o 1 yaşında bebeğe kıymışsın Ha karnındakine Allah idrak yeteneği versin kocana sanada sabır diliyorum kardeşim.
(5 puan) tarafından
Ben aldırmayı zaten düşünmüyorum kesinlikle ama benim kimsem yok burda ben yabancıyım ve ailem memlekette  bu adama da muhtacım elimde biri biri de karnimda napcam bilmiyorum buda zaten dana önce bı bebeğimin kalbi durdu onu kürtaj ettirdim ondan sonrada adet bekliyordum adet oluncada spiral taktıracağım ama kısmeti varmış demek ki oldu ve ben ihtimal vermiyordum adetsiz çocuk kalacagini
(3,267 puan) tarafından
Bende gurbetteyim benim çocuklarımın arası 13 ay inan artık sinirden ağlıyorum ama bunlar onları istemediğim sevmediğim anlamına gelmiyor zorlanıyorum evet ama bi anda büyüyecekler ben onlara gururla bakacağım. Kimseden yardım almıyorum birini kreşe vereyim dedim. Bir okulda istemediler sınıftakiler daha büyük diye bir yerde de onunla uğraşmaktan ötekilerle uğraşmıyoruz dendi. Akşama kadar deliriyorum. Kocam haftasonu kendine gezi düzenliyor. Arkadaşlarıyla beraber düşünceli ayağına da sürekli ne yaptınız ne yapıyorlar diye soruyor. Bezmiş durumdayım ama çocuklarımdan değil. El tutmayan babalarından. Hiç anlayış yok sıfır sadece sevmeye var. Bende yanlışlıkla hamile kalacam diye ödüm kopuyor ama öyle birsey olursa memlekete gideceğim artık yetti kendi de ne yaparsa yapsın ister peşimden gelsin isterse kendi başına otursun isterse de boşasın benim çocuklarıma bakmak zorunda essek gibi bütün eksiklerini yerine getirmek zorunda. Muhtaçlığını dile getirir ve öyle yaşarsan emin ol bunu çok güzel kullanır ve seni bi güzel suistimal ederler dik dur. Yapmak zorunda olduğu şeyleri sana lütuf gibi sunmasına izin verme. Sen çocuklarına baktıktan sonra ona halt etmek düşer. Allah korkun var demek ki böyle düşündüğüne göre. Rabbım çocuklarını sana bağışlasın bosver her zaman başa gelen ne ise gereğini yaşarsın zor da gelse yaşarsın.
0 oy
(11,928 puan) tarafından
Keşke kaynanan düşük yapaymista böyle her anlamda israf bir canlı dogmasaymis
0 oy
tarafından
Senin nikahın yok mu ve kocan alkolik mı?
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Keşke o bebek benim rahmimde nefes bulsaydı.
(1,118 puan) tarafından
☹️ keşke.
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım onu yapmadan önce düşünecekti olmuş artık rızkıyla bereketiyle gelir sen aldırmak istemediğin sürece hiç bir şey de yapamaz 
0 oy
(2,401 puan) tarafından

Kocanı aldirsan olmaz mı :angry:

0 oy
(149 puan) tarafından
Hem alkol kullanıyor hem evli deglsn nikah yok hem ikinci çocuk yapıp aldır diyor günahı herşeyi ona ama sende demi akıl yok korunma hapı alsaydin evlenmeden ikinciyi istemeseydin hadi hata ettin birinci TM Allah bagislasin işin en başında nikahsız olması hatalı ikinci alkolik üçüncü bu konu aldırma ki benm eşimde içer sna değer verip sevse dinler emin ol ki bnm eşimde bekarken çok içerdi istemiyorum die nadir nikahsız olarak yüzü sen verdin ondan şimdi umursamiyo 
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Yaparken dikkat edicekti iş işten geçmiş artık 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 2,020 göst.
0 oy
39 cevap 1,359 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mizgintrn (468 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy