0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,781 puan) tarafından
Dün son kez alışverişe çıktık doğum yaklaştı. Emzirme sütyeni de alacaktım bir tane eşim alma boş ver ne gerek var dedi. Mutlaka alınmalı mı? Yoksa olmasa da olur mu? 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben almadım bacım çok gezdim dahazor oluyo dedi satıcılar böyle yarım atlet gibi toparlayıcı sudyenler var ondan tavsiye ettiler sarkmayi da önler dediler ben onlardan aldım memnunum 
-Reklam-
0 oy
(246 puan) tarafından
Bence olmalı oldukça kolaylık sağlıyor ben de gerek yok diye düşünerek 1 tane almıştım kullanınca çok rahat olduğunu anladım hemen 1 tane daha aldım 
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Erkeklere göre hep yorumlar öyle :)) 

Canım ben 2.doğum yaptıgımda sütyensiz oturuyorduk. Doktorum vizite geldiğinde emzirme sütyeni tak mutlaka dedi . Hem goğuslerin sarkmaz hem beline destek verir dedi. 

Ben sütyen takabınıyorum evde ama doktor haklıydı takınca daha iyi hissediyordum kendimi kolayca da açılıyorlar 
0 oy
(804 puan) tarafından
Ben çok gereksiz görmüştüm hamileyken ama doğduktan sonra o kadar gerekliymiş ki. Yani ben çok gezen biriyim ciddi anlamda her yerde emziriyorm pıt diye açıp hemen emzirebiliyorum 4 tane aldım gereksiz dediğim ürünü 
0 oy
(2,105 puan) tarafından
Sütyeni kullanamadım ben ama 5 tane emzirme atleti eskittim desem yeridir çok rahat ettim belimi usutmeden emzirdim özellikle NBB bin dolgusuz olanı
0 oy
(13,776 puan) tarafından
Olmasa da olur ben aldım hiç çıt citini acmiyorum
0 oy
tarafından
Almadım ben 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Canım her şekilde göğüsün dışarı çıkıyor ve uğraştırıcı yani emzirme sütyeni alma yani yarım aklet tarzında olan sutyenlerden alabilirsin 
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Emzirme sutyeni değil de emzirme atleti almanı tavsiye ederim hem atlet hem sütyen görevi görüyor ilk zamanlar onunla cok rahat edersin hastane cantana da koy bir kac adet giyiver üstüne cok pratik
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Valla üç tane aldım ama bence çok gereksiz rahat edeceğin sütyen varsa almana gerek yok birkez bile açmadım takıyorum ama diğerlerinden farkı yok benim için açıkçası hadi orayı açayım emzirriyim demedim yapmadım 
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Ben aldım ama bir kaç kez kullandım attım kenara. Emdirme atleti çok güzel 
0 oy
(248 puan) tarafından
Aldım bı tane bı kere bile giymedim etiketi duruyor halla  onun yerine toparlayıcı sütyenler daha rahatlık sağlamıştı bana tabi kişiden kişiye değişir
0 oy
(3,636 puan) tarafından
Ben aldım ama hiç kullanmadım 
0 oy
(18,110 puan) tarafından

Toparlayıcı sütyen daha iyi bence hem sarkmayıda önler

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 334 göst.
0 oy
4 cevap 81 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,041 puan) tarafından soruldu