0 oy
177 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (672 puan) tarafından
Kızlar nasıl vazgeçirebilirim rahat uyuyamıyorum diyor gece ortamıza geliyor ikna olmuyor hiç kızmıyorum da 

5 Cevaplar

0 oy
(592 puan) tarafından
Canım güzel bı şekilde ayrı ni birey olduğunu anlatmaya çalış çok zor ama ileride daha zor oluyor yengem 8 yaşında ki oğlunu hala ayiramiyor yanından evlenince de seninle yaticam diyor kolunu severek uykuya dalıyor ve kıyameti koparıyor illa ayrı yatmam diye kadın resmen pes etti gece yanından ayrılsa bile uyandığında kıyamet koparıyor yalnız yattım diye 
(592 puan) tarafından
Haklısın canım ya insan kıyamıyorda ben yeni ayırdım odasını 18 aylık gece uyanınca geliyorum yanına emiyor yine gidiyorum ama emzirme bırakınca ne olur bilemiyorum valla şimdiden stresi sardı beni bize çok bağlı oluyorlar çok zor
(672 puan) tarafından
6 - 8 yaş falan çok büyük artık annesiz yatmaları lazım seninki alışır öyle inşallah yanına yatırmamaya çalış abimin eşi başardı ayrı uyur hiç ağlamaz yeğenim 20 aylık
(592 puan) tarafından
1 aydır iyi gidiyoruz bakalım inşallah tamamen alışır da evet alışması lazım ama işte bize çok bağlı oluyorlar
(672 puan) tarafından
Fazla kıyamamazlık yapma bnce kötü bişey değil aslında çocuk için
(592 puan) tarafından
Evet ya değil tabi ki sürekli bağlı olmasından da kendi odasını yatağını benimsemesi ikimiz içinde çok iyiy
-Reklam-
0 oy
(6,083 puan) tarafından
Tamam birlikte uyuyalım de onun Odasında yere yatak yap ondan ayrı uyu bikaç gün sonrasında yavaş yavaş kendinden ayır önce kendi yatağında uyumaya alışsın o süreçte uyandığında seni etrafında görsün sonrasında yatak yapma hikaye oku uyut odadan çık.. 
(672 puan) tarafından
Ay ben onu denedim olmuyor ağlıyor dedim büyüdün artık kendin uyumalısın diye ağlıyor bide uyutup odama gidiyor dibimde bitiyor gece gelmiş yatmış oluyor
0 oy
(9,923 puan) tarafından
Ayni dert bendede var benimde 3 buçuk yaşında babasıyla benim ortamizda uyuyo kaç kez yatağına koyuyorum o uyurken gene uyanıp geliyo kiziyo yatakta yer yetmo o küçük bedeni tüm yatağı kaplıyor bazen uyanip yerde uyuyorum yatağın diğer yanına bir döşek koydum fazla bunalsam orda uyuyorum 
(672 puan) tarafından
Ben de öyle benim iki yatağım var Bi orda Bi burda uyumaya çalışıyorum seninki biraz küçük benimki büyük bnce ama diyorum bazen Allah başka dert vermesin
0 oy
(395 puan) tarafından
Şeyi merak ediyorum çok küçükkende aranızda çok yatırdınızmı. 

Benim bebeğim var gece sürekli yanına gidip uyutuyorum acaba yanıma alsam sabaha kadar daha mı rahat olur diyorum ama sonra bu akışkanlık yaparsa diye düşünüyorum o yüzden kendi yatağında yatırmaya devam ediyorum ama yorucu oluyo 1 yaşını geçti yeni 
(1,156 puan) tarafından
Maalesef kucukken nasıl alisirsa öyle gider. Ben oğlumu hiç yanımda yatirmadim mesela şuan 6 yaşında asla kendisi bile istemez. Ama kızım hep benimle uyudu şimdi 3 yaşında zorla götürüyorum yatağına :)
(672 puan) tarafından
Beşiği odadaydı 3 yaşında odasını ayırdım kardeşi olunca beraber yatmaya başladılar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Baloglum. (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 140 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
6 cevap 277 göst.
6 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Erenimm.05 (427 puan) tarafından soruldu

408,391 soru

12,269,639 cevap

37,563 kullanıcı

Kategoriler

...