16 aylık oğlum pipisinin ucu kapalı doktorumuz acilen sunnet olunmasını istedi ve bugün yaptırdık ama yaptirdimizdan beri uykuda habire yüzüstü yatmak istiyor yüzüstü yatmayı çok seviyor karton bardak koyup bezledik ben şimdi yüzüstü dönünce geri sırtüstüne çeviriyorum ama bukez gene dönüyor ve ağlıyor ben şimdi uyuya kaldimda illaki dönecek sizce bi sknti olurmu doktora sordum yatirmamaya calisin dedi anlasa beni oğlum zaten uyumaz hanimlar sunnet ettiripde yüz üstü yatıp birsey oldumu eğer birsey olursa sabaha kadar başında beklicem beni bilgilendirirseniz sevinirim
Kremi pipisine bol sür extra olarak bezine pipinin geleceği yere de bolca vazelin sür kremi eriyince vazelin pipinin beze yapışmasını önlüyor.. Dikkat et beze yapışırsa kanar kanarsa iyileşme gecikir.. Ha bide bnmki de hep döne döne uyur yüz üstü yatar kırk çeşide döner uyurkene bunun çaresini de sünnet kilodunda buldum o önündeki aparatı değil üstüne yatmak zıplasa bile bişey olmasını engelleyecek yapıda eczaneden 20 tlye aldı eşim.. kilodu söküp çıkardım sadece aparatını kullandım şuan yeni iyileşti sayılır bizimki de hala kreme ve vazeline devam ediyorum öğlen ve akşam üstü günde ikikez ılık suda oynuyor 15 dk filan..
1,514,538 soru
24,698,068 cevap
368,756 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın