0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından

16 aylık oğlum pipisinin ucu kapalı doktorumuz acilen sunnet olunmasını istedi ve bugün yaptırdık ama yaptirdimizdan beri uykuda habire yüzüstü yatmak istiyor yüzüstü yatmayı çok seviyor karton bardak koyup bezledik ben şimdi yüzüstü dönünce geri sırtüstüne çeviriyorum ama bukez gene dönüyor ve ağlıyor ben şimdi uyuya kaldimda illaki dönecek sizce bi sknti olurmu doktora sordum yatirmamaya calisin dedi  anlasa beni oğlum zaten uyumaz :) hanimlar sunnet ettiripde yüz üstü yatıp birsey oldumu eğer birsey olursa sabaha kadar başında beklicem beni bilgilendirirseniz sevinirim

6 Cevaplar

0 oy
(7,638 puan) tarafından
Bilen çıkar inşallah geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah minik prense
(427 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzel yorumun için canim
-Reklam-
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Benim oğlum karton bardak bile yoktu hep yüz üstü yatti CANIM birşey olmaz 
(427 puan) tarafından
Saol canim rahatladım ya
(1,763 puan) tarafından
Bol bol kremle ihmal etme başkada yapacağın birşey yok suya oturtma verdiyse bide o zaten çabuk.iyileşiyor hayirli olsun Rabbim damatligini da göstersin ins
(427 puan) tarafından
Amin canım cumlemizinkini inşallah suya sokmam zaten canım burnumdan getirir suda
(1,763 puan) tarafından
Yk Cnm ayi ileri bebeklerde doktor günde yarim saat suya oturtulmasını istiyor doktor onu dediyse yapmalısın
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Yok canım hiç bişey olmaz ben bardak bile koymadım zaten acısa o kendisi öyle yatmaz :)
(427 puan) tarafından
Tamam canim dokunmayım rahat rahat uyusun
0 oy
(2,571 puan) tarafından
Hayırlı olsun canısı bende yaptırcam :) kilot sünneet bebek külotları var yarın bakıcam bizimki 5.5 aylık :)
(1,763 puan) tarafından
Hayir Cnm özellikle bezde durmasini istiyorlar bende 5 aylıkken yaptırdım şuan 6 buçuk aylik ben bjde yazin sicaginda ona rağmen karton bardak sunnet kulodu hiçbirşey istemediler bezde duracak sadece günde 3 kez krem dediler 1 hafta sonra iyilesti o sünnet külodu ileri aylarda yaptıranlara karton bardak koyulduğu için alınıyor kulodjn seklinde karton bardak girecek şekilde yani
(1,763 puan) tarafından
Karton bardak koymayanlar onu kullanıyor cnm sende zaten karton bardak koydurmuyorlar.Anlayacağın sen direk bezleyeceksin yani sunnet kulodu da alsan bezleyeceksin bezledikten snra sünnet küloduna giydirmenin mantığı kalmiyor ki
(2,571 puan) tarafından
Anladımm canım çok teşekkür ederimmm :)))
(1,763 puan) tarafından
Şimdiden hayirli olsun cnm hayirli geceler
(2,571 puan) tarafından
Sağoll canımm hayırlı geceler sanadaa:)
0 oy
tarafından
Bebek bezi bağlı bişey olmaz canım rahat rahat Yat uyu uyuki dinlen ona yetebilesin bende 2 aylık oğlumu yaptırdım gazi vardı da yüzüstü göğsümun üstüne verir belini sıvazlardım hiç bişeyde olmuyor doktor paranox verdi ben onu vuruyordum sabaha kadar uyurdu kremlerini de düzgün sür yarın ağrısı geçer bile .hayirli olsun bu arada Allah damaligini da gostersin 
(427 puan) tarafından
Tamam canim teşekkür ederim Allah damatlığını göstersin
0 oy
(1,414 puan) tarafından

Kremi pipisine bol sür extra olarak bezine pipinin geleceği yere de bolca vazelin sür kremi eriyince vazelin pipinin beze yapışmasını önlüyor.. Dikkat et beze yapışırsa kanar kanarsa iyileşme gecikir.. Ha bide bnmki de hep döne döne uyur yüz üstü yatar kırk çeşide döner uyurkene :) bunun çaresini de sünnet kilodunda buldum :) o önündeki aparatı değil üstüne yatmak zıplasa bile bişey olmasını engelleyecek yapıda eczaneden 20 tlye aldı eşim.. kilodu söküp çıkardım sadece aparatını kullandım şuan yeni iyileşti sayılır bizimki de :) hala kreme ve vazeline devam ediyorum öğlen ve akşam üstü günde ikikez ılık suda oynuyor 15 dk filan..

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 314 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Bethus (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
17 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehra yasin art (777 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.
15 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hlmeren (672 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 140 göst.
3 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ruhugencanne.. (719 puan) tarafından soruldu

408,304 soru

12,265,484 cevap

37,450 kullanıcı

Kategoriler

...