0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (674 puan) tarafından

Güzel anneler kızım 9 aylık ama ayakta sallayarak uyutuyorum   ve yanımda  uyuyor geceleri de  emziriyorum  2 , 3 kez 

Nasıl bir yol izlemeliyim  kızımı bu huyundan vazgeçirmek için 
(Yanımda uyuması benimde işime geliyor ama zorlaştı artık sığmıyor yanıma:)

3 Cevaplar

0 oy
(1,139 puan) tarafından
Yanıma 10 aylıkken aldım geri  yatağına alıştırmam 8 ayımı aldim sütten keserken onuda aradan çıkarttım bir daha anne olursam yanıma asla almam diyorum birde atı küçükmüş keşke uyku eğitimi versen benimki 2 yaşında zor olur diye korkuyorum 
(674 puan) tarafından
Ben park beşik yerine mobilya beşik aldım onuda  odaya koyarsam çok daralıyor oda :D
(14,139 puan) tarafından
Kız nerde yatacak çocuk daralsin nolcak mecbur yatircan yerine alışsın☺️
(674 puan) tarafından
Bahane işte:D haklısın ama :)))
(14,139 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
(674 puan) tarafından
♡ :)))))
-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Anne yanı yatak varsa ona başla canım önce gündüzleri oyun oynayıp vakit geçirdik sonra gece emzirip uyuyunca beşiği e koydum öyle öyle zamanla alıştı bizimki uzun sürdü belki sizin çabuk alışır. 12 aya kadar aynı yatakta uyuduk bu arada kötü bir örneğim :) 
(674 puan) tarafından
Maalesef yatak odam çok küçük beşik sığmıyor  o yüzden de biraz yatağa alıştı, bizim de 12 ye çok birseyimiz kalmadı, dediğin  gibi emzirip koymam daha mantıklı olur alışması icin
(1,818 puan) tarafından
Alışır canım ama uzun sürebilir zamanla oturuyor her şey inşallah rahat atlatırsınız
(674 puan) tarafından
İnşallah teşekkür ederim
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Genelde annelerin tisortu falan koyuyorlar ama bilemedim ilk bas nasil alistirirsan oyle gider ben sallayarak alistirdimm yine ayni devam ama ayri kendi yataginda yatiyor ☹️
(674 puan) tarafından
Sallamayı  kayinvalidem alıştırdı  , sonra öyle devam ettim mecburen , ama artık büyüdü ayaklarım ağrıyor sallamaktan, denerim tişört eşarp vs inşallah  alışır ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 85 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,075 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 364 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 299 göst.
0 oy
4 cevap 56 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Zeynep cansiz (4 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,520 cevap

43,427 kullanıcı

Kategoriler