2 dir gidiyorum ya sırtı dönük ya bağdaş kurmuş .ilk gebeliğim de oğlum 12.haftada doktor erkek ddi 16.haftada 💯 💯 erkek dedi tabi ozele gidiyorum şimdi devlete gidiyorum.ve göstermiyor içimden kız geçiyor ama istediğim icinmi yoksa annelik hissimi bilemiyorumki.tabiki eli ayağı düzgün sağlıklı olsun cinsiyet onemsiz
Kizlar gostermiyolar diyolar zaten olabilir
Hissettiğim istediğim o ama yinede sağlıklı olsun inşaallah kız erkek fark etmez
Benim kızım detaylıda ancak gösterdi o da doktor tam emin olmadan söylemişti 😁
Detaylı ya giremem heralde özelde 3 bin fiyat veriyorlar
Gostermiyo diye kiz diye dusunmeyin. Benim buyuk oglum 14 haftalikti gostermemisti. 17. Haftada ogrendik.
Teşekkür ederim canım
22 hafta 2 günlükken cinsiyet öğrendim
Hay maşallah
Benim 6aysa gösterdi erkek hiç gostermedi ya 6aya kadar
Bakalım bizde ne olacak gönlümden geçen kız ama
Bende kız çok istiyordum hatta herkes kız göstermez dedi bakalım
Senin belli oldumu cinsiyeti
Valla erkek denildi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kız çok istiyorum inşallah banada kız nasip olur
Benimde ikinci çocuğum erkek kendini hiç göstermedi en son ayrıntılı ulturasyonda gördük 23 haftaydi galiba
Maşallah niye göstermiyorlar ya
Valla canım randevum sabah saatlerinde falansa aç gitmeye çalış aç olunca uyumuyorlar sürekli hareket halindeler ama karnın tok olursa o da tok oluyor ve sürekli bir uyuma pozisyonu. Ben aç gittiğimde o kadar çok hareket ediyor ki doktor nabzını bile zor ölçüyor 😃
Bende yarın gidecem 16 haftadayız bakalım görecez mi
Gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla RABBİM
Öğleden sonraydi da ay çok sıcak bide aç gidersem kesinlikle bayılırım
Benim kizim var gosterdi hemen kendini bence cinsiyetin bununla bir baglantisi yok.
Yani bencede kimi gösteriyor kimi göstermiyor
Genelde kızlar göstermiyor diyorlar da kısmet ya
Büyük yengem doğumda kızının cinsiyetini öğrendi 😂
Küçük yengem de 6 aylıktı kızını öğrendi 😂
Ay doğum da ogrenirsem bayılırım herhalde ya ,oğlum da örneğin girmeden çikolata yesem oynuyordu bu çikolatada sevmiyor bile
Benimde ikinci gebeliğim ilk hamileliğimde 12 haftada görmüştü doktorum bunda en son 19.haftada gittim kemik yapısından kıza benzetiyorlar ama pozisyon uygun olmadığı için goremiyorlar net su demediler daha
Allah gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin
1,492,934 soru
24,393,596 cevap
349,486 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın