0 oy
167 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (241 puan) tarafından
Kızlar oğlum ek gıda ya yiyor da yemiyor gibi pilav tarzı makarna bunların hiçbirini yediremiyorum çorba doğrayıp içine somun koyuyorum öyle yiyor ben artık bizim yediğimiz yemeklerden yesin istiyorum ama o kadar inatçı bir çocuk ki ağlıyor şu anki ek gıdayı bile zor yiyor sizce nasıl bir yol izlemeliyim siz de böyle bir durumdan geçtiniz mi geçti iseniz önerileriniz nelerdir

3 Cevaplar

0 oy
(349 puan) tarafından
Benim çocukta çorba içsin diye erim eriyorum ama içmiyor diğerlerini yiyor ama asla çorba içmez 
(241 puan) tarafından
Keşke benimkide sadece çorba icmese
(7,456 puan) tarafından
Hiç bir çorbayı mı içmiyor
(349 puan) tarafından
Sadece mercimek çorbası o da zorla ama diğer yemekleri yer makarna pilav hele kıymaya bayılır bide kendi yemek ister hep ben verince Yemez fazla ama kendi yiyince baya yiyor
(241 puan) tarafından
Kaç aylık askim
(349 puan) tarafından
16 kuzum :)
(7,456 puan) tarafından
Canım sebze çorbası deneyebilirsin tarhana içine sarımsak koy ama iştahıda açar hoşuna gider alışır öyle
(349 puan) tarafından
Kız tarhana bizim zaten köy tarhanası turuncu olandan mis gibi yaparım ama içmez asla kafasını çevirir eliyle ittirir ama ver eline lahmacun ayran pide bak nası yiyor sebze çorbası mesela patates havuç kabak öyle yaparım yinede yemiyor ama et suyunu bide hele eti nasıl yiyor
(7,456 puan) tarafından
Valla benimki yiyor bebek tarhanası hiç bereöedşö normal tarhana içer , balkabaklı tarhana içer , yemek yer pide lahmacun hamburger sever patates kızartması sever kebap sever daha 1,5 yaşında ama sevdiği şeyler fenaa bir de yemek yaparım yer ama soğusun yemek yemez :))
(349 puan) tarafından
Soğuyunca ben bile sevmem kız :D maşallah senin bebeye işte bizimkide çorba hariç herşey yiyor :D
(7,456 puan) tarafından
Bizimki bize çekmiş hem babaya hem bana yemek konusunda ama et mi sebzemi et yer :) günaydına gideriz orda köfte yer sever happy moonsa gideriz safranlı pilav sever orda.. fıstıklı kebap sever , kuru fasulye pilav , nohut yemeği ve pilav , lahmacun ama hepsini değil bu fıstıklı kebap ile lahmacunu tek yerden yer hamburger sever ama soğuk olmayacak falan ve gurme burger olanları seviyor :)) diyorum şimdiden böyleyse ilerde ne olcak :))
-Reklam-
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Kaç aylık canım 
(7,456 puan) tarafından
Bir baktır canım demir eksikliği de iştahsızlık yapar
(241 puan) tarafından
Demir eksikliği surupu veriyorum
(7,456 puan) tarafından
Yeterli olmuyor olabilir diye dedim ona göre arttırır doktor
(241 puan) tarafından
Hm anladim sagol cnm
(7,456 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(658 puan) tarafından

Akışına bırakın. Bizimki de çok geriden geldi yemek konusunda, şu an 15 aylık dün lahmacun yedi :D Bırakın neyi nasıl isterse öyle yesin. Adam akıllı yemeye 18-19 aydan sonra başlarlar.

(241 puan) tarafından
İnşallah ya gerçekten yoruldum oğluma ayrı yemek bize ayrı ev işleri bide ev sobalı olunca. Artık ağır geliyor hersey
(241 puan) tarafından
Sizin ki nasıldı biraz anltirsan umut olur belki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sarakurak (1,377 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 463 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Begonvilllllll (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
8 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 800 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu

410,762 soru

12,360,106 cevap

41,419 kullanıcı

Kategoriler

...