0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bazen hiçbir şeye yetişemiyorum. Gerçekten hiçbir şeye. Biliyorum kimse 4 4 lük değil ama bakıyorum dışarıya. Kadın Doğum yapmış dışarda geziyor. Saçı başı yapılı güzel güzel giyinmiş makyajını yapmış. Sanırsın hiç doğum yapmamış. Ben doğum yapalı 5 ay olacak hala doğum sonrasındaki ilk günlerdeki gibiyim. Kendime vakit ayıramıyorum resmen.

1 haftadır hastanedeyiz. Kızım zaten emmedi onun hala sıkıntısını yaşıyorum. Hasta diye mamasını düzgün içmiyor az az yapıyorum yine almıyor. Tamam bu Sefer kesin aç deyip normal yapıyorum yine yok. Kutunun yarısı boşa gidiyor. Ne maddi olarak yetiyorum ne manevi olarak. Eşim hiç sıkıntı yapmıyor ama ne bileyim işte. Dayanamıyorum...

Uzun oldu kusura bakmayın ama içimi buraya dökebiliyorum anca.. 

10 Cevaplar

0 oy
(1,918 puan) tarafından
Kizim 5 aylik olana kadar kendime gelemedim cok kötü hamilelik gecirdim hicte takmadim kafama bosver yetisme herseye bebegin iyi olsun saglikla büyüsün hersey rayina oturuyor zaten bi bakmisin hersey duzene giriyor 
tarafından
İnşallah canım yaa böyle böyle nereye kadar bilemiyorum
-Reklam-
0 oy
(8,298 puan) tarafından
Hepsi geçicek merak etme çocuk büyüdükçe 
0 oy
(658 puan) tarafından
Ah ya, sakın dert etme. Gezen tozanlara da bakma muhakkak bir destekçileri var. Bizim de 11. ayda bakıcı başladı öyle rahatladım. Hastayken yememesi de normal, bizimki de 1 hafta sadece su içti hasta olduğu için. Az az yesin, canı nasıl isterse. Siz iyi olun yeter ki. Sizin de şıkır şıkır gezeceğiniz günler gelecek.
tarafından
İnşallah canım ya
0 oy
(66 puan) tarafından
Tamamen lohusa psikolojisi canım takma kafana zamanla herşey yoluna girer sende alışırsın yeni düzene ama kendini de bırakma
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Valla canım ben nerden baksan 1yasina girene kdr kendime gelemedim kolay değil jnsan yavrusu buyutuyosun
tarafından
Orası öyle tabi de ne bileyim canım ya
0 oy
tarafından
Gezen tozan biri olarak söylüyorum  makyaj yapiosam bi elimde bebegim bi elimde sungerimle sacimi yapiosam 10 dklik isi bi saatte bebegimi güldüre güldüre yapıyorum doğduğundan beri de hayatımda dis görünüşüm  olarak bir eksiklik olmadi hic bir destekçim de yoktu hatta ilk 10 ay yalniz baktim eşim bile yoktu mesleğinden dolayı hamilelik kilolarim 40im çıkmadan gitti tatli hamur işi yemedim kendimi tuttum benim canim istemiyor mu istio ama boğazıma dur dedim sut yapacak şeyler yedim kadin isterse her sey yapar  
0 oy
tarafından
Kizm erkn doğdu sonra göğüs ucum yara oldu aglrak verdm 2 aylık olunca beni istmedi o memeye geldikce o agldi ben agldm esim agltma dedie bıraktık doğumdan itibaren mama içtiği için bence 

Nice mamalar döktüm 11 aylik rahat 3 büyük 1 kiloluk alıyoruz çöp olmustr cok icmdi çöpe gitti biraz buyunce rahatliyosn ama emin ol bidee bizmkinde reflu vardı icse bile kusuyordu 
0 oy
(210 puan) tarafından
Benim küçük oğlum da da ben bunları yaşadım hala yaşıyorum sabrediyorum sadece beslenme konusu yoruyor beni gerisi pek önemli değil yemiyor yemediği için geri kalıyor diye üzülüyorum ama geçecek Bu günler Allah sağlıkla sıhhatle büyümelerini nasip etsin inşallah canım
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Oğlum 22 aylık ben daha çıkamadım lohusa halimden çok normal. Hala eve ve bebeğe yetişmekte zorlanıyorum. Kendime hiç bakmıyorum zaten. Bı bebeğin sorumluluğu çok büyük zaten evdede işler hiç bitmez. Ben artık olduğu kadar idare ediyorum alıştım 
0 oy
(973 puan) tarafından
Bunları düşünme şimdi kendini başkalarıyla da kıyaslama herkes bir olmadığı gibi herkesin bebeğide bir değil ki şimdi bebeğin de hastaymış iyi olsun biraz daha büyüsün zamanla herşey yoluna girer merak etme 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 542 göst.
8 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Umutsuz_33 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 196 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Laz53 (1,420 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 256 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Seri (1,973 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 252 göst.