0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından
Kızlar 22 yaşında evli ve bir kızım var 2 yaşında açıktan okumak istiyorum diplamam olur en azından kazanabilirsem eğer meslek sahibide olurmuyum bilmiyorum açıktan okuyanlar olduysa açıkta bu konu hakkında bilgi verip destek olurmusunuz babam okutmadi izin vermedi :( ama ben bı kadın olarak eğitimimi tamamlamak istiyorum eşimde destekçi buna açık okuldan okumak hakkında bilgisi olan varmı canlar ;)

14 Cevaplar

0 oy
(497 puan) tarafından
11 . Sınıfa kadar okudum şuan açıktan okuyorum online sınavlara giriyorum son sınavım diplomayı alicam hocbisey engel değil.kayitlar başladı halk eğitime gidip Bi bilgi al istersen 
-Reklam-
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Bende 25 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var açıköğretim unuversite okuyacam sınavlara hazırlanıyorum unuversite sinavina okursun canım niye okuyamasin
(443 puan) tarafından
Nasıl başvuru oluyor süreç nasıl ilerliyor peki hemşire olmak istiyorum
(7,375 puan) tarafından
Hemşire olmazsın canım ama tıbbi sekreterlik var ilk önce üniversite sınavına giriceksin ve puan alıcaksın yani tyt puanı oluyor bunla bölüm secebiliyorsun canım sonradan da kayıt oluyorsun bir miktar yatırarak sonrada sınavlara giriyorsun sadece derslerini falan evden çalışıyorsun
(443 puan) tarafından
Tıbbi sekreteerlik ne demek peki ben 8 sınıfta bitti okul.hayatim.lise okumadan üniversitemi okuycam direk
(7,375 puan) tarafından
Hayır canım ilk onece açıköğretim lise sınavı var onu okuyup mezun olman lazım sonra üniversite
Acikogretimde lisede bölümlere bak onlardan birini seç canım
tarafından
Hayır önce lise sınavına girip lise diplomasını alman gerek ondan sonra ünüverste sınavına gireceksin kazanırsan açıktan deil normal üniversitede okuyabilirsin tercih senin
(443 puan) tarafından
Senede kaç kere sınav oluyor ve kitap verilip evdeki caliisyoruz sınava hazırlık vs.
(482 puan) tarafından
Açıktan nasıl hemsire olursun anlatayım önce sağlıkla yaşlı bakımı lab veterinerlik gibi bi bölümü açıktan okuyup sonra dgs ile 4 seneye tamamlayacaksin  dgs denek sınav demek sınavı kazanırsan normal bi üniversite okuyacaksın diploma sahibi olacaksın
(7,375 puan) tarafından
Canım kitaplardan evde çalışıyorsun
(443 puan) tarafından
4 sene lise okuyup artı üniversite okuyunca hemşire olabilirmiyim gerçekten toplam kaç yılımı alır
(7,375 puan) tarafından
Tıbbi sekreterlik de hasta kabul canımmm hastanelerde bilgisayar başında olanlar var ya onlar 2 yıllık unuversite okuyorsun sonrakpps sınavı ve atanma 4 yıl açık liseden sonra 2 yılda tıbbi sekreterlik oluyor
(482 puan) tarafından
Bebegim ben hemsireyim gerçekten emin misin yani bu mesleğin evli bi kadına göre çok eksisi var eğer yine de istersen liseyi önce bi bitirmen lazım sonra üniversite sınavına girip 2sene  yaşlı bakımı oku sonra tekrar dgs sınavına gireceksin sonra 2 sene daha  üniversite okuyup hemsire oluyorsun
(482 puan) tarafından
4 sene lise 4 sene üniversite  8  sene
0 oy
tarafından
Ay olmaz olur mu 52 yasında olsan bıle okuyabılırsın neye ılgın var ne uzerıne okumak ıstersen arastır 
(1,313 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ben lise mezunuyum bu yıl giricem inşallah
tarafından
Unıversıte sınavına gır canım once onun kayıt zamanını unutma harcı yatırılıyor sınava gırdıkten sonra tercıh zamanı ıstedıgın bolumu secersın
(1,313 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım evlenmeden önce girdim sınava edebiyat öğretmenliği geldi ***** gibi evlenmeyi tercih ettim tabi aradan 7 yıl gecti
tarafından
Yanı benımde okumak ıstedıgım bolumdu edebıyat :) ıs ımkanı yok dıye okumadım, orgunden bankacılık fınans okudum celal bayar unıversıtesınde, acıktan da malıye okudum :) acıktan okumak guzeldır malıye en zor bolumlerınden bırı aöf nın sana tavsıyem sözel bolumlerı seç
(1,313 puan) tarafından
Kayinpederimin tanıdıkları çok çocuk gelişimi okursam iş imkanım daha fazla
0 oy
(498 puan) tarafından
Canım ben 27 yaşında açıktan liseye başladım dedim benim okuyanlardan neyim eksik diye  34 yaşındayım şuan sağlıkciyım. 
(498 puan) tarafından
Örgün gittim canım . Şuan çocuk gelisimini açıktan okuyorum. Benim ambulans hayalim di birinin hayatına dokunuyor olmak çok baska birsey. Böyle normal okul gibi düşünme univeraiteyi sabahtan aksama kadar okulda kalmiyorsun gunde bazen 1 bazen 2 dera oluyor oda 1 2 saat sürüyor evine geliyorsun bazi hocalar ders işlemiyor kimi yoklama almıyor vs. Yani rahat oluyorsun ben çok gördüm hamile gelen 2 çocuğunu komşuya bırakıp 1 saatlik derse gelen.
(498 puan) tarafından
Eşin destek veriyorsa hiç düşünme bence.  Yaş en son kafana takacağın şey olsun universitelerin ikinci öğretim öğrencilerini bir görsen 45 50 yas insanlarlar dolu. 36 yaşımda cocuk gelisiminden mezun olacağım. Sonrasinda rabbim ömür verirse bir bölüm daha okurum dursun diplomam evde bana zararimi var dünyanın binbir türlü hali var yarin basima birsey gelse yanliz kalsam en azindan diplomam var seçeneğim var hangisinde çalışmak istersem onda çalışırım. Birde her bölüm insana okadar bilgi katiyor ki kendininde zenginleştiğini farkediyorsun benimde en büyük destekçim eşim sağolsun tanistigimiz günden beri okul kapılarında beni bekliyor hep:)
(1,367 puan) tarafından
Destek oluyo sagolsun. Hukuk puanları çok yuksek karamsardim biraz. Yarı burslu özele de gönderirim dedi iyice heveslendim. Ders çalışıyorum ilerliyorum ama yaşım hep kafamda soru işareti. Okulu düşünmüyorum ben mezun olduktan sonra iş bulma olasılığımi düşünüyorum sonra dediğin gibi olan örnekleri aklima getiriyorum geri kendime geliyorum  :))  Allah ömür verdiyse okusam da okumasam da o yasa gelcem en azından hayalimi gerçekleştirmiş olurum diyorum. Sonra 2 kızım aklima geliyo çok iyi örnek bi anne olur karşılarında diyorum öyle işte. İçimi döktüm  :))
(498 puan) tarafından
Kesinlikle canım sakin karamsarlığa kapilda etrafında olmaz is bulmasin yok yapamazsin diyenler olacak ama sen onlara cvb ni okul kazaninca verirsin. benim cevremde herkes yaşlısı genci helal olsun bu yasta hem okudun hem çalıştın diplomani aldin diyorlar. Insanlara örnek oluyorsun arkadasim hep sey der cocuklarimq ilerde senin azmini anlatacagim :) ben suan hamileyim hala bir bölüm dqha okuma telasimdayim cocuk dogana kadar bitireyim diye. Hamileligimin son ayı sinava denk geliyor :) okulda doğurmasam bari :)))
(1,367 puan) tarafından
Masallah canim sana  :)) insallah birgun ben de anlatırım burda basardigimi. Çevremde motivasyonumu düşüren kimse yok aslında herkes yaparsin yeter ki iste calis diyorlar ben kendi kendimi bu psikolojiye sokuyorum
0 oy
tarafından
Ben okuyorum bir buçuk yaşında bir kızım var ilk yılım neden olmasın ki
(443 puan) tarafından
Süreç nasıl ilerliyor başvuru falan nasıl yaptın birde senede kaç kere sınav oluyor 8. Sınıf da bitmişti okul hayatim
tarafından
Haa internetten bak canım beni üni okuyorum
0 oy
(973 puan) tarafından
Üniversiteyi açıktan okuyacaksan boşuna okumuş olursun maddi manevi kayıp ataması olan bir bölüm yok çünkü altta hemşire olmak istiyorum demişsin dört yıllık örgün eğitime gitmen gerek bunlarla zaman kaybedene kadar kpss sınavına hazirlan doksan üstü al yerles
(443 puan) tarafından
Benim liseye gitmek gerek önce 8 sınıfta bitmişti okulum
0 oy
tarafından
Tabiki de okuyabilirsin imkansız deil yeterki iste zor bişey deil insan çalışmak için deil kendini geliştirmek için okuyabilir sende yapabilirsin ve açıktan okumak daha kolay kuzenimle sınavlarına giriyorduk çok kolaydi
(443 puan) tarafından
Meslek sahibi olmak mümkün mü hemşire olmak hep hayalimdi
0 oy
tarafından
27 yaşında olan ben ikinci üniversityi açıktan okuyorum şuan ne umudum bitti ne hayalim bir kızım var iki buçuk yaşında evet belki zorlanıyorum ama olsun umutluyum kendi bölümüm ataması yok uğraşıp ömür çürütmek istemiyorum çocuk gelişimi okuyorum en en kötüsü birileriyle ortaklaşa kreş açarım yani o da olmazsa ücretli çalışırım ozellerde bir sürü iş imkanı var
(16 puan) tarafından
Benimde lise bitti üni 2 yıllık  çocuk gelişim bölümü açıktan okumak istiyorum bunun  için  ne yapabilirim birz bilgi verirmisiniz
0 oy
(1,856 puan) tarafından

Teyzem okudu canim 3 çocuğuyla. İsteyince her şey mümkün. Annelerin yapamayacağı şey yok <3 

0 oy
tarafından
28 yaşındayım liseden 4 5 ay önce mezun oldum 2 yılda bitti online sınavlar yardımda alabilirsin yakınından mesala benim İngilizceyi eşimin Bir arkadaşı yaptı eşim yardım etti öyle bitirdim zaman kaybetme uniye bende yazilicam inşallah beklediğim şeyler var . 
0 oy
(54 puan) tarafından
26 yaşındayım 6 yaşında 1 kızım var ve 8 aylık gebeyim. Açıktan üniversite okuyorum. Tabi çalıştığım için vizeye giremedim ama olsundu :) istedikten sonra ve destekçiniz olduktan sonra herşeyi yapabilirsiniz bence...
0 oy
(8,878 puan) tarafından
Evliyim 1 oğlum var okuyom acıktan bende okulu bıtırıp bişey olmak ıstıyom
0 oy
(63 puan) tarafından
Açık lise kayıtları başlamış mezun olduğun ilkokula gidip diplomanı alacaksın eğer elinde varsa almana gerek yok son 6 ay içinde çekilmiş biyometrik fotoğrafının olması lazım. Bunları alıp Halk eğitim merkezine gideceksin kayıt için. Açık öğretim lisesi çağrı merkezi var numarasını bilmiyorum internete yaz çıkar ara orayı daha detaylı bilgi verirler. Arkadaşım kayıt oldu bugün zamanını kaçırma 
(443 puan) tarafından
Kayıtlar ne zaman bitti acaba
(63 puan) tarafından
Bitmemiş olabilir çağrı merkezini arayıp öğrenebilirsiniz
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Ben okuyorum ikinci dönemindeyim.
(3,896 puan) tarafından
Sınav yeri belirleniyor sadece sınava gidiyorsun evde ders çalışıyorsun.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 119 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 407 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 560 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gmzasya (409 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 195 göst.