Şimdi hanımlar benim oğlum 2 buçuk yaşında ve gece uyanınca mızırdar ama korkarak uyandiysa ağlama krizleri ne girer ve o krizi tuttumu karşı binadan otur dinle yani o derecede
Alttakinin 3 çocuğu var ve kimi okula gidiyor kimi dersaneye gidiyor toprak ağlayınca Ister istemez onun çocukları da etkileniyor alttaki beni bır 2 kere uyardı ama sonrasında oda pişman oldu çocuk ağlıyor susdan anlamaz durdan anlamaz dedi buraya kadar normal
Asıl sorun şu üst katimdakilerin bağırismasi ve mahalle nin çocukları geçen gece 2 buçuk binanın yan tarafında oyun oynayıp bağırıyor lar toprak uykudan uyandi 1.2 derken çıktım cama saatten haberiniz varmı sizin diye bağırdım dağıttım
Akşam usttekinin oğlu mahallenin çocuklarını toplamış bağıra çağıra oyun oynuyor lar eşim ev sahibi ni aradı üst katimdakiler ev sahibim bu arada neyse sustular
Az önce alttaki abla ile konuşuyoruz akşam Toprak yine durmadı biyerimi ağrıyor dedi yok abla seslerden korktu dahada uyuyamadım dedim en son kimsenin kimseye saygısı kalmamış ki dedim soylendim üstteki de camda dinliyor fark ettim soylendim üstteki nin oğlu gece 3 gibi işten geliyor 4 cü kattan annesi ona bağırıyor geldinmi diye görüyor sun işte gelmiş niye bağırıyor sun o kadar takmış durumdayım ki
Çanak anten yapılacak bekliyoruz
Abonelikleri almam lazım sigorta yaptıracak mecbur bekliyorum
Camların lastiklerini benden önce ki yemiş değişecek bekliyorum ev ısınmıyor
WC nin cami kırılmış değişecek dedi bekliyorum
Daha bir sürü sorun
Mutfağın tezgahı değişti onu yaparken musluk kırıldı su kaçırıyor hayla bekliyoruz
Not TAŞIN DEMEYİN 70 MİLYAR MASRAF YAPTIM BURAYA TAŞINIRKEN VE DAHA 2 AY OLDU
BEN YAPTIRAYIM DİYORUM KABUL ETMİYOR BENİM TANIDIK VAR BEN YAPTİRCAM DİYOR SONRA BÜŞRA EV SAHİBİ İLE KAVGA EDİYOR OLUYOR
Ben nasıl bir yol izlemem lazım kira günü gelip kapıyı çalmayı biliyorlar