0 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (102 puan) tarafından
Önceki postumda anlattım olanlari ama onların yanına bırakmıcam emin olun  iyilseyim bi eşim kimseye söyleme dedi  babam annem soruyo biseymi oldu eşin nie aramadi cocuklarinı görmedin dediler  dedim işi varmis anladılar bisey oldugunu  ama bi anne evladjna bunu nasil yapar yaa niyeti yuva yıkmak kızının yuvasinıda böyle yıktı simdi kızıyla bir olmuş benle ugraşio eşim evide eşyayıda arabayi vercem servetlik evle huzur bulsunlar dedi benim ailem yok dedi  dedim zaten bundan sonra konusursan   herkes hatalıdir dört dörtlük deil bisey oldugunda ben kendimi sorguladıp hep ailesidir alttan al ama onlardaki oyun kimsede yokmuş  hangi anne baba dügunde ogluna alınan esyalari başina kalkar toruna aldogi yedirdigi yiyecege kadar resmen psikolojileri bozuk

2 Cevaplar

+1 oy
(20,948 puan) tarafından
Allah'ım yardımcınız olsun inşallah. O vicdansizlara allahtan hidayet dilemek bile gelmedi içimden.
(102 puan) tarafından
Yaa  allaha havale ettim tek tek sorsun rabbim onlara
-Reklam-
0 oy
(9,623 puan) tarafından
Canim bence önce esinle beraber hareket et belli ki esinde senin yolunuz bir yani anaci babaci değil o yüzden önce onu dinle bakalım olaylar nasıl bi hal alicak eger çıkılmaz bi yol olursa o zaman esine danışır ailene söylersin 
(102 puan) tarafından
Eşim sinirle hareket etmicem dio  ev arıyo internetten felan bi an önce evi birakcak cumartesi zaten  cocuklar yanıma gelcekti   eşim öyleyken burda bu halde dayanamiom ona destek olamiom

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 507 göst.
18 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Mavissss93 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 865 göst.
0 oy
14 cevap 485 göst.
18 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 964 göst.
5 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu