0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (775 puan) tarafından
Sizce huzursuzluk hamile kalmayı zorlaştırıyor mu

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Keşke açtığın postlara cevapta versen :angry:

(1,389 puan) tarafından
Yok canim ben postuma cevap vermirsiz yazmamisamki herkesde oyle anlamis son postumu .ben demek istedimki acilan postlara gebe sorucevapdada burdada daha iyi yardimci olmak icin destan yaziram bi tsk yazsa yeter))
tarafından
Ahhh keşke herkes senin benim gibi olsa canım bende elimden geldiğince bildiğim ne varsa yazarim ama insan bir teşekkür ederim demeyi bekler dediğin gibi boşver sende cevap vermeyene yazma bende artık öyle yapıyorum ☺
(1,389 puan) tarafından
Evet yavasdan bos verirem bende dun gebe soru cevapdam bir kadina destek oliyim doye hayatimdan ablamdan herseyden etrüfli yazdim birde turkce cevirmeyde biraz sorun olur calistigim kadar cevirirem.zar  zor yaziram kadin cevap olarak tm cnm yazdi inanirmisin ooo kadar yorumuma yardimima tmm cnm  tamda boyle))bende yorumumu sildm)
tarafından
Hahahahahaaa boşver işte bende sana bu yüzden çok takıyorsun dedim kadın da çok ayıp etmiş insan bir cevap verir insan gibi tamam canım ne tamam ama ☺☺☺
(1,389 puan) tarafından
Tamam canim yazsaydi yine sorun yoktu)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet, stres yapmamak lazım 
0 oy
(3,371 puan) tarafından
Bu gün postlar hep hamile kalmakda güclük çekmek üzere. 

Adrenalin hormonuna baktıra bilirsin
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Evet canim kafamdan atdigim an hamile kaldgmi ogrendim.
0 oy
(1,639 puan) tarafından
O düşünceyle hareket etmiceksin çocuk düşüncesiyle çok etkiliyor hamile kalmayı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 77 göst.
18 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 232 göst.
25 Mart 2024 Aile kategorisinde sweetlady (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
14 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (775 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
24 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (775 puan) tarafından soruldu

406,591 soru

12,196,228 cevap

36,737 kullanıcı

...