Eşimin akrabalarindan benden 3 hafta önde olan gebe biri var kendisini hiç görmedim ama gına geldi artık. Ahmet diye birinin eşiymiş kaynanam görümcem sürekli ahmetin eşi 10 kilo almış senden fazla beslenmis ahmetin eşine doktor şu ilaci vermis sana niye vermedi yok ahmetin eşi renkli ultrasona girmis sen niye girmedin ahmetin eşi çocuğuna sunu almis bunu yapmış ahmetin eşi gecen köyden pekmez istemis cocuga iyi bakiyor daha neler neler ayyy fenalık geldi iyice bugün kaynanam ahmetin eşi çocuğuna yelek ördürmüs bilmem ne tuhafiyeye oraya sende ördür dedi bende gergindim zaten anne ahmetin eşinin numarasını verde o napiyorsa saati saatine bende yapim dedim esimde annesinin arkasindan bana sus isareti yaptı kaynanaminda yüzü düştü eşim mutfaga geldi ona dedim biri daha bana ahmetin eşi derse avazimin çıktığı kadar bağıracam çok az kaldi dedim. Eşimde keske anneme öyle demeseydin dedi ama bunaldım artık her kimse bu ahmetin eşi burdaysan hicmi isin gücün yok bacım 3 kuşak uzaktan akrabana hergün kullandigin ilaçtan yedigin yemege aldigın kiloya kadarmi anlatiyorsun yaaaa yapma bacım yapma:)