0 oy
217 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (494 puan) tarafından
Geçmişte ben çok acılar çektim ilk evliliğimden çok fazla şey çektim ailemin yanına tekrar geldim psikolojik destekler çok fazla gördüm şimdi çok şükür yeniden evlendim 2 sene oldu 5 aylık kızım var çok şükür akrabalar hayırlı olsun gelir gibi geliyor fakat demedikleri yapmadıkları dedikodular laflar kalmıyor dedikodu laf olmasın diye sosyal medyaları bile kullanmıyorum eşim de kullanmıyor bu sefer de eşin mi kızıyor eşin mi istemiyor sosyal medya kullanmanı diyerekten laflar yaymaya başlamışlar eşim de çok anlayışları çok sakin birisi fakat üzüldüğüm an karşı tarafında canlı yakan birisi ona söylesem kavga dövüş olacak gerekli lafları ben söylüyorum whatsapp'ta durum olarak paylaşıyorum falan ama hala dedikodular devam ediyor annem de cevapları veriyor akrabalar mutlu olmayı neden kabul edemiyor illa üzülmenizi istiyor akraba değil akbaba bunlar resmen hatta büyü vs yaptıran bile var. Allah bildiği gibi yapsın onları başka bir şey demiyorum. Tabi üzülüyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahh canım ahh bu akrabadan çok çektim bende Allah'a havale et bosver
-Reklam-
0 oy
(6,524 puan) tarafından
Dikkat et valla o işlerde elleri varsa. Ne gelirse başına yakınından gelir düşman yapacak olsa zaten şimdiye yapardı çekemiyolar say hazmedemiyorlar say uzak dur kendini anlatma cabalamasina da hiç girme 
0 oy
tarafından
Dedikodu herkesin çevresinde olur. Takmayacaksınız. 
0 oy
tarafından
Büyü vs yaptıranın evınde ne ısı var pardon da insanlara mesafe koymak neden bu kadar zor geliyor size başlarım öyle akrabaya gelmesin abi alma eve 
0 oy
tarafından
Kim kimin hakkında ne düşünüyorsa kendi oğlundan kızından çıksın seni üzeni rabbine havale et mutlaka birgün kinadigi şeyle sinanacak zaten bu akrabalar başına bir şey gelse de sevinsem diye beklerler Allah herkesin kalbine göre versin 
0 oy
tarafından
İkinci evlilik sonuçta artık daha sağlam temeller atman lazım onyuzden açık açık söyle akrabalarına böyle böyle diye

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 926 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde MutluSakine (312 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 316 göst.
5 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayasa (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 297 göst.
26 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minel (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 645 göst.