Kim haklı yada kim haksız davası yapmak için açmadım bu postu sadece içime oturdu söylediği söz ve hâlâ ki üzülüyorum şöyle ki akşam üzeri eltime gittik kaynanam eltimdeydi ben eşim ve iki çocuğum oturmaya gittik neyse yedik içtik küçük kızım uyuyordu uyandı sonra ben kızımın altını değiştirdim eltime çorba varsa biraz alayım açıktı dedim kızım için neyse verdi çorbayı bende azıcık ilisin tabağa koyayım diye mutfağa gittim ELTİM Kocam ve kaynanam salonda oturuyor sohbet ediyorlardı kızımda onların yanında diğer çocuklarla Birlikte oynuyordu neyse ben mutfakta çorbayı tabağa koydum arkamı döndüm küt diye Bir ses geldi meğerse kızım düşmüs alnının tam ortasını salon kapısının menteşesi ne vurmuş şişti ve çizgi şeklinde morardı hâliyle buz koyduk ettik eşim ordan sen neredesin zıkkım OLSUN çorbası gidelim dedim sana Yok altını alacağım Yok çorba icirecegim diyip durdun diyince insanların içinde çıldırdım resmen hâlbuki çorbayı yedirecegimi eşimin yanında söyledim acıkmis mı Benim kızım annesi diye soran da esimdi ZATEN neyse sonra ben adam yanı demedim şalgam yanı demedim iki karı Bir adam 6 göz Bir çocuğa bakamadıniz mı dedim eşim bana öyle cikisinca bir anda oldu görmedim kafami çevirdim Bir saniye içinde oldu olan dedi sinirimi alamadım bir defa da oturduğun yere cakilma da çocuğun peşinden git nereye gidiyor bu çocuk ne yapıyor ne istiyor bir kere bak dedim yine o savunmaya va cikismaya devam etti sonra en son döndü dedi ki BEN DAGDA KÖR KURŞUNLARIN ARASİNDAN ÇIKTIM GELDİM ÖLMEDİM BENİ BU KARININ ÇENESİ ÖLDÜRECEK DEDİ BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜM sustum hiç birşey söylemedim anası da oğlunun yanında benim kalbimi kiriyorsun ha bana ha oğluma bağırmış sin farkı yok dedi bende kusuraaa bakma ama benide Bir ana doğurdu ve bende insanım herşeye yetişemiyorum azıcık Bir destek görmek istiyorum herkes benim kalbimi kırıyor kimseye tek laf etmiyorum dedim sustu oda eltimde kaynanama sen neden araya girip hemen kendini ortaya atıyorsun dedi çıktık eve geldik Bir saattir ne yüzüne bakıyorum eşimin nede konuşmak içimden gelmiyor çok uzun oldu OKUYANLAR HAKKINIZI HELAL EDİN LÜTFEN YORUM YAPARKEN DE SAYGI ÇERÇEVESİ İCİNDE EŞİME KÖTÜ SÖZ SOYLEMEDEN YAPARSANIZ MEMNUN OLURUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER