0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Öncelikle resim için kusura bakmayın fakat soracak kimsem olmadığı için sizlere sormak istedim 2 aylık bebeğim var sadece anne sütü alıyor ve 1 haftadır isal gibiydi az öncede bu şekilde mukuslu yeşil kaka yaptı bilgisi olan anneler lütfen yazın 

image

4 Cevaplar

0 oy
(20,725 puan) tarafından
Alerji olabilir canım bebek nasıl sakinmi
(1 puan) tarafından
Biraz huysuz ağlıyor eski sakinliği yok bugun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı sorunu yaşadım mukuslu kaka yaptı bebeğim 3.5 aylık özel doktorumuz ile görüştüm probiyotik destekli roflör önerisinde bulundu hem mukusu kesiyor hem ishali hem de bağırsak enfeksiyonu varsa yardımcı oluyor
(1 puan) tarafından
Sizin neden böyleymis peki ? Ben üşüttük die tahmin ediyorum
tarafından
Kızımda üst solunum enfeksiyonu var antibiyotik tedavisi görüyoruz bugünde böyle birşey ile karşılaştık doktoru aradjm korkma antibiyotikten de olabilir bağırsak enfeksiyonu da olabilir dedi o yüzden raflör başla dedi başladık bugün anında hem bağırsak enfeksiyonunu hem de mukusu keser dedi o yüzden dedjm sana
(1 puan) tarafından
Anladım çok geçmiş olsun inş bizim enfeksiyon yoktur üsütmektende böyle oluyormus
tarafından
Teşekkür ederim canım benim ❤️ korkma Allah'ın izniyle birşey yoktur ama devam ederse ihmal etme götür doktora çünkü 2 aylık daha ne olur ne olmaz
0 oy
(9,099 puan) tarafından
Sen herhangi bir ilaç kullanıyor musun. Bazen ilaçlar yapabiliyor. Ama mukuslu kakada belki enfeksiyon olabilir. Bir doktora gidin canım için rahat eder. Olmadı bir sağlık ocağına git bugün. 
0 oy
(984 puan) tarafından
Oğlum yapıyordu bogle cnm arlerji çıktı arlerji bölümüne git geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 153 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 882 göst.
19 Nisan 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Öykü naz (350 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 56 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kumsal&daghan (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kumsal&daghan (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,061 soru

23,659,432 cevap

308,899 kullanıcı

...