0 oy
468 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Hanımlar doğrul günüm 2 aralık geçen sene eşim görev sebebi ile sürekli yanimda olamadı 2 aralık-2007 geldi 6 aylık hamileyim eşimde doğum günümde yanimda tabi ama ne olduysa kafa yorgunluğumu bilemedim aylarimi kutlayan hediyeler alan adam doğum günümü bile bile birşey yapmadı tabi ben hamileyim ağladım vs eşim de kötü oldu neden bilmiyorum ama kafam çok dağınık neyse bende daha benim doğum günümü asla ce asla kutlama dedim geçen senenin verdiği rahatsızlık mi bilmiyorum sürekli hediye alıyor bana neden diyorum sebebi yok diyor  birincisi aşk fasulyesiymiş sulucakmisim içinden birdy yazıcyazıcakmis ikincisi de kolye suyun içinden istirifeyeyi kırıp inciyi ciakrdik aparatta taktik mutlu oluyorum yalan yok ama hamileyekn doğum günümü unuttuğu için içinde tuhaf birşey var ..

image

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dogum gününü kutladığı içindir uzulfgnu görünce telafi etmek istemiş :) 
tarafından
Olayın üzerinden 1 sene geçti canım ama içimde kaldı hamileydim o zaman hemde ill doğum günümüzdü
-Reklam-
0 oy
tarafından

Simdiden mutlu guzel Yaşlar<3

Unutmuş ama telafi etmis bence :) biz boyle seylere cok onem veriyoruz mesela esim ne istersem alir ama dgum gunumde kendiliginden bi hediye almaz. Begendigin seyi soyle alayim ben oyle seyleri beceremiyorum dogum gunu kutlamalarini da manasiz buluyorum der. Yapacak bise yok :) 
tarafından
Canım 1 sene oldu ilk doğum günüm ve hamileydim beni üzen her ay hediye alan kocamın dalgınlıkla unutması olmuştu 1 sene oldi unutamıyorum insallah 2 aralık da laf sokmam :)

Çok sagol canim❤
0 oy
tarafından
Yaa ne güzel hedoyeler almış kız geçmişi unut güle güle kullan hediyeleri mutlu günlerde inşallah 
tarafından
Ah unutabilsem canım eşim asla unutmicak insandı ama oldu :))
tarafından
Olmuşa bide ölmüşe çare yoktur canım olumlu dünya unut gitsin önümüze bakın bak ne güzel.dusunmus sana hediyeler almış gelmiş

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 139 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 227 göst.
6 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Elfu (1,018 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 807 göst.
28 Ocak 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (4,317 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,330 göst.