Tekrar geldim anladım ki sizsiz olmuyor bir iki kişi hariç peh :D
Seni gidi hain böcükk korkuttun bizi hoş geldin geriiii şapşal kızzz :D
Nere gittin kiz
Hoşgeldinnnn :))
Hoşgeldin canım seninle fazla muhabirimiz olmadı ama mesajın çok etkiledi benj inan çok korktuk elhamdülillah ki birşeyi yokmuş çok sevindim ama lütfen bir daha böyle birşey yapma inan çok korktuk dualarımız seninle canjmbeni.
Platformun bocuyu gelmissss hos gelmiş canim seni o kadar cok merak ettikki tum gun gozler seni aradi iyiki geldin❣️
Ay valla aramizda olan bi kac kisi olmaynca tadi yok buralarin sende onlardan birisim askimsu :ad :D hahahaah
Seni gidi hayin keje :D
Üyeliğini silmene en çok ben üzüldüm en son açtığım posta yorum yaptın ve ortadan kayboldun ve bende kendimi deli gibi suçlar oldum günde 100 kere buraya gelen ben 5 6 defa girdim bir daha sana gitmek YASAKKKKK :) :D
hoşgeldin leyloş
semi fazla tanımasam da hep yorumlarına gülerdim sessizce gitmen bi an korkuttu canım yaa ❣
Ama sen hala bi açıklama yapmadın sanki?BEKLİYORUZ HAYDEE:-)
Hoşgeldin canım Allah gönlünü yuvanı ferahlatsın inşallah. Enerjin çok güzel ona tutun :)
Terbiyesiz madem gelcen ole gidilirmi :D yanmda olsaydn gerilir geriliir bi silleyi bi çakardm snaaa snra sarilirdm :D :) ☺☺☺☺☺❤
Aaa hoşgeldin geri dönmene sevindim çok iyi yaptın :) bende artık günün sorusunu kim sorcak diyodum :) ♡♡
hoş geldin cnm nerelere kayboldun kız özletme kendini ☺❤
411,896 soru
12,399,765 cevap
44,379 kullanıcı