0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (177 puan) tarafından
Bu sefer süphem kalmadi kizlar cuma gunu uzerimde bi gerginlik sinir oluyor nedense butun hafa cocuklara karsi sabirliyken cuma gunu bana biseyler oluyor haftnn son gunu yoruluyorm yipraniyrm diyordum ama bu gun aksama dogru gelmeye basladilar hemen aklima geldi bugece cuma gecesi.. bende musallat fln mi var acaba kizlar nedrn boyle oluyor

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Suan bunu dıyerek kodladın bılınc altına artık her cuma boyle bşy yoksa bile psikolojikmen hıssedersın. Ama varsayalım ki o gun bu sekılde olup ibadet etmene felan engel oluyo olabılırler. Sabaha gusulle basla. Ben her cuma gusletmeye calısırım cuma cok guzel gecer yanı bır heyecanlı olurum cuma gunlerı ogunun namazı duası ıbadettı daha makbul o güne cok iş güçte koymam. Sende o gunu mumkun oldugunca boş bırak
-Reklam-
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Güldüm valla musallat sadece cuma günü mu uğruyor canım isleri güçleri yok senin için gün mü sayacaklar
0 oy
tarafından

Cumartesi pazara hazırlık yapıyorsun :D 

(1,429 puan) tarafından
Hehehe güzel bir noktaya değinmişsiniz, güldüm :D
tarafından
:D :D
0 oy
(2,554 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
İnan bende öyleydim her cuma ya da cumartesi eşimle kavga ederdim ama istisnasız her hafta. Eşim bikmisti yine geldi cuma derdi. Sonra düşünmedim o düşünceyi attım kafamdan şükür geçti.
0 oy
tarafından
Skcjxmmvudjcjx
0 oy
(2,554 puan) tarafından
Çok pardon da sen neden sürekli innlara bir şeyler sorup insanların sana yazdığı şeylere cevap vermiyorsun. AP.tal mı bu insanlar. Bende cevap vermişim bu postuna yine aynı cevapsız. İnsanlara Bir şey sorma bence sen bundan sonra. Soracaksan da insanları ciddiye al biraz.
(177 puan) tarafından
Ay pardonyaa ben senin gibi işsiz degilim bu kadr xoruna gittigine gore admin falansin milleti takip edip firca cekiyon
(2,554 puan) tarafından
Ne alaka bir postuna bakmak yetti. Bu gece gerçekten çok üzgünüm kimse ile uğraşacak vaktim yok

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 271 göst.
15 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Miraysu (2,942 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sultantprk (107 puan) tarafından soruldu

411,364 soru

12,382,777 cevap

43,328 kullanıcı

Kategoriler

...