0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (879 puan) tarafından
Yayalara yeşil yandı hadi annecim geçelim bize yandı yol dedim herkes durdu beyaz bir araba durmadı üzerimize sürdü çok az bir mesafe kaldı herkesin icinde bağırdım 5 dakika geç gitsen ölür müsün dedim acil bir durum olsa 4 luleri yakar anlarim ben dururum ama adam keyif yapıyordu insanların birbirlerine saygisida kalmamış artık çok yazık 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Plakayı alıp şikayet ettin mi insallah
(879 puan) tarafından
O panikle alamadım elim ayağım titriyordu hemen oğluma sarıldım:(
-Reklam-
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Ay allah korumuş aman ya kural falan da takmıyor artık kimse
(879 puan) tarafından
Öyle valla canım:(
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Off sinir ölüyorum ya bu ülkedeki trafikte yayalara yol verilmemesine.

Ablam Almanya da yaşıyor haliyle oranın trafiğine alıştığı için burayla bir tuttu dışarıya çıktığımızda neredeyse aynı şekilde bana ablama ve yeğenime araba çarpacaktı
(879 puan) tarafından
Gerçekten çok yazık dış ulkelerde kurallara çok uyuluyo burda öyle değil maalesef:(
0 oy
(10,137 puan) tarafından
Benimde başıma 2 kere geldi kardeşime gitmiştim servise bindim dedim gideyim son servise yetiseyim bizde servisler 18:00 e kdr neyse servise dedim müsait indim diğerde gidiyo önünü keseyim dedim işlek bir cadde diğer kardesimde servisin içinde indim hızla servisin önünden gececktim bir adım attım yemin ederim tekrar geri adım yaptım yani sanki biri beni çekti bir rüzgar baktım ard arda 2 zırhlı araç geçti yani eğer ben adımımı geri atmasaydim.kizim kucağımda ezilecetim ve ben araçları görmedim neden geri adım bilmiyorum servisteki herkes ayağa kalkıp bağırmış kardeşim dedi kalbim sıkıştı gözümün önünde ablamla yeğenim ölüyordu ben nasıl yaşardım artık 

Sizede geçmiş olsun 
(879 puan) tarafından
Yaşadığın çok zor bir durummus :(( saol kuzum rabbim kaza bela vermesin inşallah
(10,137 puan) tarafından
Amin teşekkürler cnm:)
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Bolca sadaka ver bacim allah esirgesin 
(879 puan) tarafından
Veriyorum bacım amin inşallah
0 oy
(20,624 puan) tarafından
Şikayetçi oldunmua
(879 puan) tarafından
Plakasıni alamadım ki:(
(20,624 puan) tarafından
:( bitane pislikte bundan iki ay önce oğluma çarpıyodu çocuğum düşmüş o sokakta mobese yokmuş yoksa hemen polise gidecektm
(879 puan) tarafından
Allah korusun :(

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Neslis (795 puan) tarafından soruldu
+2 oy
21 cevap 1,044 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 351 göst.
0 oy