0 oy
885 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,387 puan) tarafından

Kızlar şikayet değil icimi döküyorum aslında oğlum 26 aylık 10 aylıkken yürümeye başladı ve o zamandan beri sürekli yaramaz artık dayanacak gucum kalmadı mesela bugun kayinvalideme misafir gelecekti o evi supuruyordu bende mutfaktaydim poğaça falan yoguruyordum ara ara ikimizde oglumu kontrol ediyorduk tabiki  ama hangi ara oldu nasil oldu anlamadik misafirler gelmeden tvyi aciyim da oturuo izlesin dedim bi baktim ki tvyi kirmis cok mahcup oldum üzüldüm sinirlendim agladim sinirimden mutfagimda masam vardı uzerine çıkıyordu düşer diye kaldirdim balkona koydum dolaplarin banyo ve tuvaletimin onundeki küçük dolaplara tirmaniyor suyu acip ordaki kremleri fircalari agzina sürüyor mutfak tezgahina cikip dolaplardan tabak bardak bicak aliyor ve bunları yaparken tabure yada sandalyeye ihtiyaç duymuyor tırmanıyor çünkü yatak odam da surekli cekmecelerimin icini bosaltiyor şuan evimdeki bütün kapilar kilitli misafir odam tuvalet banyo yatak odam mutfağım her yeri kilitliyorum yoksa bas edemiyorum ama bu seferde tvye oyuncak atiyor duvara astigim halde firlatip ekrana denk getiriyor napicagimi şaşırdım kiziyorum olmuyor anlatiyorum anlamiyor kaçıp gidesim geliyor evden 1e giden bir oglum daha var onun derslerine bile bakamiyorum surekli yapma dur demekten zamanla akillanir uslanir diyolar ama ben asla inanmıyorum suan bile aglayarak yaziyorum 

Ne bi yere gidebiliyorum ne bi misafir kabul edebiliyorum patlama noktasina geldim sanırım Allahim yardim et lütfen:( böyle çocuğu olanlar duzeldi mi gercekten çocuklarınız doktora götürsen faydasi olur mu yardimci olun şu kardeşinize

28 Cevaplar

0 oy
(5,326 puan) tarafından
Canim 27aylik kizim var Rabbim nefesini nefesinden eksik etmesin ama aşırı yaramaz. En basit bugun ark evine gidicem makine bitti camasir asiyordum oturma odasindaydi sen tut altini cikar kakasini koltuga yap Allahim deli oldum :D gecen komsumun oglu yandi krem suruyorduk benim rujumu almis her yerine surmus evi havalandirmak icin cami actim coraplari dışarı atmis vs vs  tek değilsin 
-Reklam-
0 oy
(14,757 puan) tarafından
9 aylıkken nasıldı 
0 oy
(649 puan) tarafından
O kadar iyi anliyorum ki sizi. Benimde 4 yaşındaki oğlum öyle. Hatta daha beter diyebilirim. Çünkü 4 tane lcd kirdi. 2 babannegilin. 1 bizim. 1 ananein. Hatta babannede kırılan ikinci tv diğeri kırıldı diye yeni alinandi. Bizde hep arkasindayiz bir şekilde yapıyor. Etrafta sana yardim edecek kimse yok mu
0 oy
tarafından
Merhaba canım benim kızım da 22 aylık olacak o da cok hareketli, iş yaparken gerçekten zorlanıyorum ama sağlık olsun. Canı sağ olsun geçecek bu günler 
0 oy
(789 puan) tarafından
Yalnız değilsin benimkiler de öyle artık bir yeri bin defa toplamaktan bıktım masanın üstüne çıkıyorlar.butin kapılar kilitli girmediklero.delik yok bazen cinnet geciresim geliyor senin bir tane benim iki tane düşün 
0 oy
(13,913 puan) tarafından
Eltimin oğlanlar 7 yanındalar hala aynılar sağlam bisi bırakmıyorlar Allah yardimcin olsun canım 
0 oy
(258 puan) tarafından
Benim oğlumda 25 aylık sanki benim oğlumun yaptıklarını yazmışsın aynı şeyleri bizde yaşıyoruz mutfakta masam var sandalyelerini kaldırdım bende. Demekki yaramaz çoçuklar hep aynı aklına gelen herşeyi yapıyo prizlere kapak aldım onları bile çıkartıyo 
0 oy
tarafından
Benim oğlumda aynı tv falan kırmadı ama lavaboya tırmanıp kettl falan çalıştırıyo bardak alıp su katıyo çeşmeden bi sefer düştü ordan da, wc banyoyu hep kilitli tutuyorum camlara tırmanıyo.

Yazın 2. Kattan düşüyodu parmaklıklara tirmanmis mandallara uzanmaya çalışıyordu yanında kayinvalidem vardı arkası dönükmüş bulaşığı bırakıp nasıl balkona kostum bilmiyom.

ahh çok zor valla çeken bilir sabretcez canım yapcak bişey yok, bende hiç bi yere gidemiyorum kendine de zarar veriyo üstelik ya vuruyo ya yüzünü çiziyo çikolata falan bunlarda enerji veriyo  

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 415 göst.
0 oy
2 cevap 205 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,257 göst.
26 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 705 göst.
11 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,627 puan) tarafından soruldu

412,471 soru

12,417,730 cevap

45,089 kullanıcı

Kategoriler

...