0 oy
331 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Merhaba kizlar gunde kac dakika ya da kac saat yuruyorsunuz ?

11 Cevaplar

0 oy
(12,936 puan) tarafından
Genelde 6 7 saat 
(12,936 puan) tarafından
Evet canim 49 kiloydum :D
tarafından
Bayagi zayifmissin sjmdi kac oldun :)
(12,936 puan) tarafından
52 ile evlendim canim. 56 ile ilkine hamile kaldim. 74le dogurdum. 6ay sonra 49 kiloydum yine. Sonra aldim yine biraz rahatlayinca 54le 2.ye hamile kaldim suan 36 haftaligim 72 kiloyum :))
tarafından
Masallah her halinle zayiftin yani bide iyi vermissin kiloyu simdi yine zirvelerdesin :)) hayirli dogumlarin olsun insallah az kalmis :)
(12,936 puan) tarafından
Aynen canim oglum kiloluydu asansorumuz yok 5.kat in cik falan verdik. Simdi sanmiyorum verecegimi ama bakalim hayirlisi :D aynen az kaldi
-Reklam-
0 oy
(10,493 puan) tarafından
Diyetteyken günde en az 1 saat yuruyom değilken daha az evin içinde sağ sola koşturmaca 
tarafından
1 saat yeterli oluyormu peki diyet icin
(10,493 puan) tarafından
Hiç yoktan iyidir 1 saat yürüyüş artı 45 dk Leslie yapiyodum . Çok güzel kilo vermiştim 16 kilo 3 4 ayda şimdi tekrar başlamam lazım
tarafından
Bende basliycam insallah ondan sordum. Leslie daha fazla etki etmis olmasin ama ya yuruyursten baska
(10,493 puan) tarafından
İkisi toplam 10 bın adım yapiyodum
tarafından
10 bin yeterli yani kilo icin
0 oy
tarafından
Evin içinde 24 saate 1 saat faln
tarafından
Ev icinde normaldir galiba
0 oy
(3,676 puan) tarafından
00000000 sadece ev işi yaparken ve oğlumla ilgilenirken yerimden kalkıyom asdfg
tarafından
Oda iyiymis gerekli oldugu kadar yani :D
(3,676 puan) tarafından
He kızz zaten zayıfım iyice kendimi yoramam :))
tarafından
He zayifsan sıkıntı yok :)) bizde dogum kilolari kaldi ondan caba sarfetmeye calisiyoruz :))
0 oy
(1,371 puan) tarafından
1 saati bulmaya çalışıyorum 
tarafından
Güzel fayda ediyormu peki
(1,371 puan) tarafından
Ağzımı tutarsam işe yarıyor dkskske Karatay diyetiyle çok iyi kilo vermiştim. Şimdi yapma sebebim iyi bir doğum icin. Hem yiyor hem yürüyorum
tarafından
Evet dogum icin onemli ya inasallah saglikli sihhatli dogar bebis :)
(1,371 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(144 puan) tarafından
Hic yürümeyen ben havalar soguk oldugu icin kendimce 15dakikalik egzersiz yapiyorum 
tarafından
15 dakika fazla olmus ama :D :)
0 oy
(9,238 puan) tarafından
2 saat yürürdüm yazın 17 kilo vermiştim
tarafından
Yemege dikkat ettinizmi
0 oy
tarafından
En son dışarı ne zaman çıktım hatırlamıyorum bile
tarafından
Oluyor ya herkese cogu zaman heleki bebek varsa :)
tarafından
17 günlük bebişim  :)
tarafından
O zaman cok normal Allah bagislasin bebisini :)
0 oy
(6,275 puan) tarafından
Hamileyken son geceye kadar 1 bucuk saat yurume 1 bucuk saat bisiklet. Tuzum kuruydu.tek cck 6 yaşdi.suan bebis uyudukca uyanana kadar gdiom spor salonuna  bwzen 40 dk oluo bazen 60 bazen  60 dk yuruyup kalan zamani bisiklet  .evimde de eliptik var  cck uyanikken oynarken eliptik bazen is guc yetisirse .suan 8 aylik.bi oyun kurup oynamaya baslasa rahata erecem insallh
tarafından
Bende eliptik almayi dusunuyorum eliptik ise yariyormu sizce ? Evet bende bebis buyurse insallah diyip duruyorum :)
(6,275 puan) tarafından
Guzel eliptikte eliptik eve secmemin sebebi sey benim oturdugum binanin spir salanu var . Üc beş alet var normalde oraya gdiyorum da bebis kucuk diye gdemiyordun 3 kosu bandi 3 bosiklet  dumbellar falan barfix bari coklu istasyon falan var.eliptik yoktu o yuzde  eve bari eliptik alim dedim.ama guzel .bisikletten yurume bandindan falan daha cok yoruyor
tarafından
Bencede degilmi eliptik tüm vucut calistiriyor kol bacak bende spor salonunda en cok onu sevmistim ama cok uzun sure gitmedim simdide eve almak istiyorum sen surekli yapiyorsan diye sordum acaba gercekten faydalimi diye :)
0 oy
(5,630 puan) tarafından
1 saat yuruyus veya 30 dk lesli. Tabi yediklerime dikkat ederdi. Aralikli oruc bana iyi kilo verdiriyo. Ama suan hicbirini duzgun yapamiyorum, bebegim ne gece ne gunduz uyumuyo. Hava da soguk ciksmiyorum ki yuruyeyim. 

Bi de yemek %70, spor %30 etkili oluyomus kilo vermede. İlk once bogazi tutmak lazim. Emziriyorum acikiyorum, mutsuzum yemek yiyorum. Hep evde oldugum icin yemek yiyorum. Yemeyi cok seviyorum :(
tarafından
Dogru yemek duzeni cok onemli asiri kilolular var mesela adam ne yapiyor hicbisey ama sadece diyetle 100 kilo bile verebiliyor.
(5,630 puan) tarafından
Evet canim. Mesela bi tatli kasigi yerfistigi ezmesini eritebilmek icin bi saat yurumek lazimmis. O nedenle gunluk alinan kalori miktari cok onemli. Tabi harekette olursa daha kolay verilir
Adamlar 100 kg veriyo biz daha 5-10 kg veremiyoruz :(
tarafından
Evet mesela tlc de vardi bir program onu izlemeye bayiliyorum adamlar inanilmaz kilolu yerlerinden bile kalkamiyorlar birde dr.now var kisa ismi :) harika bir adam bir diyet veriyor ne bilim ayda 10 15 kilo verdiyor ki adamlarda sıfir spor yani hicbiri yok
0 oy
(10,182 puan) tarafından
Bugün 1 buçuk saat genelde 1.2 saat en yarım saat olur
tarafından
Neden bugun 1.5 saat ? :) spoe icinmi yoksa hava almak ickn sizinki
(10,182 puan) tarafından
Ztn bu çocuklari çıkarıyorum yoksa asla hergun 1.2 saat yürümem maşallah kız fitim;)))) benim spora ihtiyacım yok birazcik kendimi ilk defa oveyim dedim 58 kiloydum 36 tane oruç tuttum 55 kilo oldum birde hergun kızımı okula götürüyorum dönüp oğlumu parka boş arsaya toprakla oynamaya götürüyorum geliyorum yemek yapıyorum gene gidip kızı okuldan alıyorum istesemde kilo alamıyorum durdugum yok oğlum maşallah yerinde durmuyo ev içinde de kosusturmaca
tarafından
Valla masallah o zaman hem fitsin :)hemde cocuklar geregi hareketlisin :))) bide usenmemende guzel bazilari useniyor cunku bunlari yapmaya
(10,182 puan) tarafından
Yok cnm ben yerimde duramam eşim hep kiziyo bana bir dur bir otur çok hareketli hiperaktivim çocuklarım için çıkıyorum valla istemeye istemeye evde tlfun tividen uzak kalsinlar diye mecbur oğlum 3 yaşında konuşmuyoda yani dilli 1 buçuk yaşla uyumlu ondan mecbur çıkmak zorundayim

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 112 göst.
18 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeyneb.Ali (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 399 göst.
14 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defneee.. (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 407 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Koala annesi (3,833 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 522 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (567 puan) tarafından soruldu

411,798 soru

12,396,499 cevap

44,193 kullanıcı

Kategoriler

...