0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (108 puan) tarafından
Köyde oturuyoruz müstakil ev... 4 aylık hamileyim ... Şimdiden zorlanmaya başladım işlerimi yaparken az önce çocuğum kıyafetlerini ayırdım bel ağrımdan geberiyorum şu an ... Aynı durumları yaşayan varmı?

11 Cevaplar

+1 oy
(14,122 puan) tarafından
Her şeyi bir anda yapmaya calisma normal yorulman dinlene dinlene yavaş yavaş olduğu kadar☺️
(108 puan) tarafından
Yok canım çok az iş yapdım aslında
(14,122 puan) tarafından
Hamilesin normal yorulman olduğu kdr bu dönemde artik
-Reklam-
0 oy
(2,360 puan) tarafından
Çok yorma kendini canim
0 oy
(6,437 puan) tarafından
Ben doğuma kadar tüm işimi kendim yaptım canım şimdi hamileyim yine aynı şekilde ağrım olmasın diye yavaş yavaş yapıyorum kendini zora sokmadan yap tabi işini 
(108 puan) tarafından
Aslında zor biçey deyildi canım kızımın kıyafetlerden uygun olanları oğluma çıkardım aslında daha çok var doğuma ama yapmak isdedim ... İşte o yüzden belim çok ağrıyor şimdi ... Sen kaç aylık hamilesin canm kaç yaş olacak aralarında hayırlısıyla?
(6,437 puan) tarafından
Benimde kızım var oğlum olacak bende geçen annem geldiğinde ayırdım giyeceklerini bide birine vereceklerimi şimdi eşik aşağıda diye dikkat ediyorum deterjan yumuşatıcı aldım yıkayacağım o kaldı
(108 puan) tarafından
Allah bağışlasın Kızını ... Oğlunu da sağ salim al kucağına canım ... Doğum ne zaman hayırlısıyla ?
(6,437 puan) tarafından
Nisan 16 ultrasona göre bi aksilik çıkmazsa 27+5im şuan
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin her zaman bitiremiyorum ertesi gün başa sarıyoruz
(108 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından

Yapmayarak :D heheheh :D 

her girdiğim odada bişey yapıp çıkıyorum. Çamasırları toplarken katlıyorum Tuvalete girince çıkarken çamasır suyu döküp yıkayıp çıkıyorum mesela mutfağa gittim buzdolabını açtım yiyeceğim seyi alırken bi iki bişey içini düzelte düzelte düzene giriyo bir seferde değilde Başka türlü sadece temizliğe zaman ayıramıyorum kızım var 5. Ayında zor oluyo yaniii uyuduğu an akşam yemeğini sokuşturuyorum araya. Hafta sonu eşim gönlünü edersem ya dolap silincekse dolap siliyorum ya da parke falan süpürgeyi de her fırsat bulduğumda açarım 

(108 puan) tarafından
Anladım canım ... Teşekkür ederim yorumun için
0 oy
(7,456 puan) tarafından
37. Haftamdayım 18 aylık bir oğlum var yarın gece doğumum var inşallah 30. Haftaya kadar yapabildiğim tek şey çamaşır yıkamak katlamak ve mutfağı toplu tutmak oldu bel ağrıları sağolsun Sonrasında zaten bişey yapmak pek mümkün olmadı çamaşır yıkamak kurutup katlamak dışında.. eşim herşeyi yapıyordu zaten hamilelik öncesinde de oğlumuz ile ilgileniyorsun tüm gün zaten diyordu hamilelikte zaten bu kadar yapabildim o da kendimi iyi hissetmek için ama sonrasında zaten iyice ağırlaştım sana tavsiyem kendini yorma ama herşeyi son ana bırakma sonradan daha zor oluyor 
0 oy
tarafından
Son aya kadar yaptım ben, 4 aylık hamileyken karnım dümdüzdü.  Büyük bi karnım olmadığı için çok zorlanmadım iş yaparken ama son ay artık nefes alamıyorum .
(108 puan) tarafından
Benim karnm artık çok belirgin evi süpürürken bile zorlanmaya başladım eyileniyorum gönlümce
0 oy
(9,238 puan) tarafından
9 ay tek yaptım ağrım yoktu
0 oy
(19,528 puan) tarafından
Ya ben dün aşırı yorgundum.mesela. ama bugün dinamigim. Ben de 4 aylık hamileyim. Halim yoksa yapmıyorum valla. Mesela çamaşırlar yıkandı kurudu. Sepetin içinde bir tepe oluşturdu. Günlerdir onları katlamiyordum. Bugün katliyorum. Önce yatağımı toplarim genelde. sonra mutfagi  sonra diğer odalar. Artık ne yapılacaksa. O gün enerjim yoksa pek bişey yapmam. Yemek bulaşık hariç 
0 oy
tarafından
Aslında doğumdan sonra yapamayacaksin o işleri:)) şimdi yavaş yavaş yap, zorlama karnini, itme çekme hareketleri yapma, hem karnini hem belini zorlarsın, isler de beklesin bosver 
0 oy
(13,585 puan) tarafından

Doğurana kadar kendim yaptım   :)

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 177 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 181 göst.
28 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 510 göst.