0 oy
743 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Anlatacaklarım için önceden çok özür dilerim ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. 

Kasımın 28 inde spiral taktırdım. Dün adet oldum. Ve aşırı yoğun oluyorum. Kan rengi bile nerdeyse siyah gibi. Çok koyu. Afedersiniz kanın geldiğini bile hissediyorum. Durum böyle olunca gece yatak batmasın diye pesin üstüne çocuk bezi koydum güzelce sabitledim. Sabah kalktım ortalık batmış. Üzerimi çıkarmak için ayağa kalktım. Kan bir boşaldı halı falan battı. Yarım bardak kan dökülmüştür net. Ne tutabilir ne de napıcamı bildim.

O halıyı nasıl sildim hatırlamıyorum bile. Sorum şu acaba spiral mi olmadı. Geçen ay yerindeydi. Bu ay ilişki de olmadı ki kaysın. Napıcam bilmiyorum kızlar yaa. Bu durum günlük yaşantımı bile etkiliyor. Aşırı ağrıyı saymıyorum bile 

18 Cevaplar

+1 oy
(8,270 puan) tarafından
Oha bence doktora git spriali çıkar demekki sana yaramamis 
tarafından
Aynı tepkiyi ben de verdim. Korkuyorum da hemen hamile kalırım diye. Eşime yaklaşasım gelmiyor inan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır bendede aynısı oldu. 

Ben bebek düşüyorum sandim. Koca koca pihtilar geldi 3 kez. 

Hayatımda hiç böyle karşılaşmamıştim. Ve adetimde uzun sürüyordu .

Lekelenmem oluyordu.

Ağrım çok daha farklı oluyordu.

Hiç rahat edemedim pskilojik olarak.

Cikarttirdim bende
tarafından
Spiralden mi oluyor yanii. Çıkarttırayım mı
0 oy
tarafından
O sprali nasil taktiyorsunuz vallahi sasiyorum en korktugum sey
tarafından
Napim canım çok korkuyorum. İkinci hamileliğin ve Doğumun riskli olur dedi doktorum. O yüzden ben de en son çare onu yaptım
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Nasıl durdun ben küçük lekeleri bile idare edemedim.hidip çıkardım o kadar kanın benden çıktığını görsem bayilirim hemen git doktora 
tarafından
İnan elim ayağım titredi. Bebeğim bir yandan ağlıyor Bi yandan napıcam diye düşündüm kaldım orda
(1,370 puan) tarafından
Çok üzüldüm ya muhakkak görün hiç normal değil bu kan. Senin tanımına göre ben çocuğu dogurdugum gün o derece bir kanla karsilastim
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Şimdikiler de mi sorun var spiral bilmiyorum annem kvalidemtaktırmış hiç bir sorun olmamış 

Bende anneme diyorum burada okudukları öı bizde niye olmadı diyor 
tarafından
Valla ben de bilmiyorum canım. Bırak spirali önceden nasıl korunmuşlar. Biz geri çekilmeyle korunaklı 2 aya hamile kalırız
0 oy
tarafından
4 ay boyunca 3 gün aralıklarla bu şekilde kanamam oldu. 3 gün bitiyordu 4.gun başlayıp 10 gün yoğun kanamam olurdu tam bitti derdim 3 gün sonra gene başlar 10 gün sürerdi illet ettim çıkarttım. Bazılarına yaramıyor sanırım 
tarafından
Bana da yaramadı sanırım
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Bence sprial senin vücuduna uymamış, bende taktırmıştım. Benim de öyle yoğun oldu. Doktora gittim hemen çıkardılar. İhmal etme git hemen 
tarafından
Hafta sonuna denk geldi bee ama hafta içi gidicem. İnşallah bir şey olmaz
0 oy
(982 puan) tarafından
Cnm iyiki taktirmamisim ben  dogumdaki gelen kanda pisikolejimi etkilemisti . 3aylik iğne ile korunuyorum tavsiye ederim cnm net korunma ilk 1ay 1 buçuk ay korunacak esin sonra normal ilişki eşim içe boşalıyor şuan hamile deyilim 6aydir igne ile korunuyoruz doktor çok güzel yapmisin dedi 1 ay yerine 1 buçuk ay korunarak dedi etkisini göstermiş korunmuyoruz artık ama o kanama normal deyil cnm spiralde kimi kanamadan kansız kalıyor git cikarttir olmadı aylık iyne ile korun cnm benim kardeşim ve yenim spiralden oldu 2 bebek düşüncesi benim pisikolejimi etkiledi net çözüm 3aylik ignede bulduk çok sukur
tarafından
O nasıl oluyor canım iğneyi devlet mi karşılıyor nerde vurduruluyor
(129 puan) tarafından
Canım ne diyip o iğneyi alacağız ve nereden temin edeceğiz bilgi verirsen seviniriz
(982 puan) tarafından
Cnm eczaneden alıyorsun 3aylik korunma iğnesi 3ayda bir vuruluyorsun 44 TL fiyatı emziren anneler buruna biliyor ebe önerdi banada ilk 1 ay korunsun dedi esin ama biz net olsun diye 1 buçuk ay korunduk 6aydir korunmasız ilişki yapıyoruz hamile deyilim cnm
0 oy
tarafından
Kaymasından ziyade yaramamıştır hemen çıkarttırman lazım
tarafından
Hafta sonuna denk geldi ama hafta içi gidicem. İnşallah bir şey olmaz
0 oy
(789 puan) tarafından
Canım bazı insanlarin vücudu kabul etmiyor sprali gidip tekrar baktır bu kadar kanama olmasi normal değil tabiki kansız kalırsın bu gidişle 
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Acil doktora gidip cikarman lazım cnm bende 40 gunde 3 defa 10 ar gun kanama gördüm doktor hemen cikardi
0 oy
tarafından
Benm de geçen ay öyleydi bu ay birşey yok sukur
(1,935 puan) tarafından
Mutlu hayat postunu kaldırmışsın ne yaptınız eşinizle
tarafından
Şuan akşam plmasini bekliyorum bosanaz dedi kimlik falan istedi ama haftasonu hafta içi pazartesi davayı acacakmis aileme ben sucluymusum sanki akşam gelip anlatacakmis anlat dedim.
 Aradı evden çıktım mı diye hayır deyince bağırdı çok git diye teli kapatim davayı aç benm evim sen git dedim tamam dedi bekliyorum artık

Benm anlamadığım kıza hakret ettim onu savundu pis bir kelime kullandım diye bana kızdı ama o kıza gidip de seni yüzünden yuvam yıkıldı demiyor belliki birşey varmış ben bilmiyordum hep susmusum ailemi ara deyince de aramıyor sen ara diyor ne yapacağımı şaşırdım akşam gelsin şiddete başvurma polis çağıracak hep sustum komşular var ayıptır falan diye ama kafesi indirimcem geldiğinde
(1,935 puan) tarafından
Anladım canım rabbim hakkında hayırlısını versin
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Yani spiral yaramamış olabilir rahiminize zarar vermeden bir doktora görünun büyük ihtimalle cikaricaktir geçmiş olsun
0 oy
(5,077 puan) tarafından
Bence en kisa zamanda doktora git bu sekilde kanaman devam ederse kansiz kalirsin Allah korusun normal degil bence bu kadar fazla olması
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Heeemen heeemen hastaneye git bekleme 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Benim kuzenimde yok spiral geçen ay oda aynısı oldu çocuk bezi bile fayda etmedi diyor hava değişimi olabilir 
tarafından
En son hasta bezi taktım zaten ben de djdhdh
0 oy
(2,978 puan) tarafından
Aynısı başıma geldi bende Aralık'ta 20 de taktırdm çok yoğun bir kanamam oldu senin gibi acaba kaydı mi falan derken doktora gittim âdet bitiminde yerinde duruyor dedi sprial kanamayı cogaltirmis 
tarafından
Çok korkunçtu ama ya. Aynı suyum gelmiş gibi bacaklarımdan aktı gitti

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 378 göst.
9 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 383 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 226 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Frezya (695 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 639 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,392 puan) tarafından soruldu

403,493 soru

12,088,553 cevap

36,379 kullanıcı

...