Tek çocukla kalmak isteyenler derneği başkanı olarak tek çocuk devam etmek isteyenlere pedagoglardan destek :D ☺️❤️
İstemiyorsanız kardeş yapmak zorunda değilsiniz tek çocukla da başarılı ,mutlu ,paylaşımcı ve ozguvenli çocuklar yetiştirebilirsiniz ☺️❤️
Yani sonuç olarak tek çocuk devamkeeeee :D hshehehhe
Hatırlar mısınız bilmiyorum ama önceki zamanlarda hep şey derlerdi
bir anne, baba yedi çocuğu bakar büyütür de yedi evlat bir anne babaya bakamaz ..
2 çocuklu olarak iyiki 2 tane diyorum kardeşsiz olmaz diyorum ve uzaklaşıyorum
Kısacası kimin kaç çocuk yaptığı kimseyi ilgilendirmez
Serife bu düşüncede biri olarak 2 cocuktan sonra 3 ve 4 u dusunuyorum: D bence kardes candır gerisi heyecan
Saygı duyuyorum ben iki tane benim ama krdessiz olmaz düşüncesiyle olmadığı icin
Kazayla ikinci oldu bile
Aynen hep bunu savunuyorum bende tek yavrum yeter ona layigi ile annelik yapayım Allah olmayanlara versin ben kendi kardeşimle anlasamiyorum nerden bilecem ilerde anlasacak destek olacak lar kendi egom için kardeş sevdasina bebeğimin sevgisini ilgisini bolemem))
Allah kızıma sağlıklı uzun ömür versin hep iyi insanlarla karşılaşsın kendisi de iyi insan olsun inşallah benim bünyemve psikolojim ikinci bir çocuğu kaldırmaz yani tek çocuk devamke
Şu an hamileyim tek çocuk düşünüyorum bende ilerde fikrim değişir mi bilmiyorum . Fakat eğer ki kızım olsaydı ve seçme şansım da olsaydı iki kız kardeş olsun isterdim . Ben ablamlar olmadan yapamam hayattaki en büyük destekcim fikirdasim, sırdaşım, yoldaşım, herseyim onlar ama işte insan bilmiyor benim bu bağımin aynısını evlatlarım kurabilecek mi .
1,486,698 soru
24,304,577 cevap
344,306 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın